fbpx

Tinerii în Arenă se apropie de finalul ediției

Data publicării:

Ediția de anul acesta a Tinerii în Arenă se apropie de final, cea de-a treia ediție a celui mai important eveniment de bussines adresat tinerilor va avea loc pe 19 mai 2022.

          Tinerii în Arenă are ca scop stimularea și cultivarea spiritului antreprenorial în rândul tinerilor cu vârsta cuprinsă între 16 și 24 de ani. Anul acesta, cinci echipe de tineri vor fi jurați de către cinci dintre cei mai de succes antreprenori români: Dragoș Anastasiu, Rucsandra Hurezeanu, Matei Dumitrescu, Felix Pătrășcanu, Dragoș Petrescu, conform unui comunicat Mediafax.

În plus față de ediția anterioară, organizatorii oferă șansa participanților de a primi sprijin din partea a peste 250 de antreprenori de top, după cum afirmă și Alin Claudiu Apostu, organizatorul Tinerii în Arenă: „Noutatea acestei editii este ca vom facilita conectarea tinerilor cu si mai multi antreprenori. Pe langa faptul ca este prima editia ce se va intampla si in format fizic, tinerii pot primi sprijin si de la cei peste 250 de antreprenori si executivi de top din cadrul Summitului Romanian Business Leaders, pe langa cei 5 mentori invitati de noi. De asemenea, am pregatit pentru tinerii din online o experienta inedita de conversatie cu antreprenori si chiar mentorat, iar pe tot parcursul evenimentului ii vom implica in ceea ce se intampla fizic”.

Echipele care își vor prezenta ideile la eveniment sunt: Colorise, prima platformă care recomandă utilizatorului hainele potrivite în doar 5 minute, MyToDo, o platformă online unde utilizatorul poate găsi în orașul său prestatori de servicii din diferite domenii, Nightz, digitalizează piața evenimentelor din România și creează prima platformă de socializare românească dedicată petrecerilor, OatsFill, un concept de business bazat pe producția și comercializarea produselor alimentare pe bază de fulgi de ovăz și Travelens, un marketplace pentru fotografia de vacanță prin care conectează rapid și eficient turiștii cu fotografii locali, conform sursei menționate anterior.

          Tinerii în Arenă este un program prin care se dorește scoaterea în evidență a potențialului pe care tinerii îl au. Tinerii la nivel national sunt acceptați într-un program de mentor de 4 luni, la finalul căruia își vor prezenta ideea de bussines în fața celor mai mari antreprenori.

Categorii:

Ultimele articole

Mai multe din aceeași categorie
Related

Soluții noi propuse de OFA UGIR pentru evoluția educației din România

Într-o societate în care tema educației este abordată frecvent,...

Regal cultural dedicat eleganței și leadershipului feminin promovat de patronatul OFA UGIR

Patronatul Organizația Femeilor Antreprenor din Uniunea Generală a Industriașilor...

Gala Națională a Antreprenoriatului Feminin OFA UGIR a premiat excelența pe 1 martie

Cu ocazia intrării în cel de-al V-lea an de...