fbpx

Ștefania, mama care a devenit cunoscută în urma celui mai important moment de la Eurovision 2022

Data publicării:

Câștigătorii Eurovision 2022 au oferit o declarație pentru un post de televiziune ucrainean unde au povestit cum a fost compusă Stefania”, mai exact femeia care a dat viață acestei piese este chiar mama solistului, Oleg Psiuk.

Deși trupa  Kalush Orchestra din Ucraina nu era cunoscută de foarte multe persoane în trecut, a devenit acum după câștigarea marelui premiu Eurovision 2022. În același timp, a devenit și Stefania, femeia căreia îi este dedicată piesa.

Melodia a fost scrisă înainte de invazia Rusiei în Ucraina și semnifică dorul de casă – „Întotdeauna îmi voi găsi drumul spre casă, chiar dacă toate drumurile sunt distruse”. Totuși, versurile sunt mult mai semnificative în prezent când ucrainenii sunt departe de casă, de familie, de tot ce cândva pentru ei însemna normalitate.

Femeia a declarat că este copleșită de atenția pe care oamenii i-o oferă acum, după ce fiul ei a făcut-o cunoscută. Ea este nevoită să poarte o pălărie neagră atunci când iese la cumpărături.

„M-am dus la piață ca să mă uit la ceva, și o femeie îmi spune: “Doamna Ștefania, mama vedetei. Putem să ne fotografiem cu dumneavoastră?. Eu spun: “Fotografiați-vă, dar nu știu dacă vă trebuie. Altceva ar fi fost dacă v-ați fi fotografiat cu fiul meu.”, a mai povestit femeia.

Deși în trecut își dorea un alt viitor pentru fiul ei, acum este foarte mândră de cariera pe care Oleg și-a ales-o.

Mama solistului trupei Kalush Orchestra a fost felicitată și de Prima Doamnă, Olena Zelenska. Aceasta i-a transmis felicitările sale prin intermediul Telegramului – „Doamna Stefania, mama lui Oleg Psiuk. Împreună cu dumneavoastră, suntem mândri de fiul dumneavoastră. Împreună cu dumneavoastră, ne bucurăm de victoria incredibilă a Kalush Orchestra la Eurovision”.

Categorii:

Ultimele articole

Mai multe din aceeași categorie
Related

Dezbateri privind demersurile României și ale Bulgariei de aderare la spațiul Schengen, la Ruse

Ministrul Economiei, Anteprenoriatului și Turismului, Ștefan Oprea și ministrul...

Majorare cu 50% a indemnizaţiei de creştere a copilului

Indemnizaţia de creştere a copilului pentru părinţii de gemeni,...

„Festivalul Vinului Moldovenesc”, modifică traseele autobuzelor 205 si 783

În perioada 15.09.2023 (începând cu ora 23.00) - 18.09.2023...