fbpx

Realme lansează un nou model de telefon, C35, cu o cameră foto de 50MP și un design deosebit

Data publicării:

Realme lansează un nou model de telefon, C35, un model cu o cameră foto de 50MP și un design deosebit. Este adresat în special tinerilor din întreaga lume care doresc să experimenteze tehnologia de top.
Producătorul de smartphone-uri anunță că noul model aduce o cameră principală de 50MP, asemănătoare cu cea a modelului Realme GT2 Pro. În plus, Realme C35 mai are în dotare o cameră Black and White, dar și una Macro cu ajutorul căreia utilizatorii pot face fotografii de la o distanță de 4 cm, conform unui comunicat Mediafax.
Telefonul este conceput pentru a fi cel mai elegant smartphone entry level din 2022. Acesta are o carcasă cu margini drepte și o grosime de doar 8,1 mm. Astfel, este considerat cel mai subțire telefon din segmentul de preț, fiind disponibil pe culorile Glowing Black și Glowing Green.
În dotarea sa, smartphone-ul vine echipat cu un procesor puternic Unisoc T616. Realme obține un scor impresionant în AnTuTu (un instrument de benchmarking software folosit în mod obișnuit pentru a compara telefoanele și alte dispositive) de 230.726 de puncte. În ceea ce privește calitatea bateriei, telefonul dispune de o baterie destul de generoasă pentru piața curentă, 5000mAh cu o încarcare rapidă la 18W. Compania anunță că noul model, C35, rezistă în modul stand-by chiar și 39 de zile. Ecranul acestuia este de 6.6 inch, lucru care îl plasează pe primul loc în categoria de telefoane din segmentul de preț, conform sursei menționate anterior.
Realme C35 va fi disponibil în magazinele din România după data de 8 aprilie, la un preț de aproape 900 Lei.
Realme este un brand de smartphone-uri. Acesta are sistemul de operare Android, dezvoltat de Realme Chongqing Mobile Telecommunications Corporation, Ltd, un producător cu sediul în Shenzhen, China. Compania a fost fondată de Li Bingzhong pe 4 mai 2018, dată la care a fost și pentru prima dată pe piață din China sub numele de „OPPO Real”.

Categorii:

Ultimele articole

Mai multe din aceeași categorie
Related

131 de spitale vor fi dotate cu sistem de telemedicină pentru serviciul de urgenţă

Ministerul Sănătății a lansat licitaţia pentru achiziţia de soluţii...

Din septembrie, interacțiunea cu persoanele juridice se va desfășura exclusiv online

Direcţia Generală Impozite şi Taxe Locale Sector 3 continuă...

Robochat Maria, primul consilier vocațional digital

Primul consilier vocațional digital a apărut și se numește...

500.000 euro au fost alocați pentru aplicația L!NK de către MOCAPP

MOCAPP a alocat 500.000 de euro pentru aplicația L!NK...