fbpx

Peste 220 de miliarde de imagini 360 de grade din întreaga lume au fost preluate de camerele Google Street View

Data publicării:

Google Street View a afirmat că distanța parcursă în cei 15 ani de activitate, este echivalată cu mai mult de 400 de călătorii în jurul lumii. În România, serviciul oferit de compania Google este disponibil din 2010, când au fost publicate primele imagini din cele mai importante orașe ale țării..

„Street View a început ca idee a unuia dintre fondatorii Google, Larry Page, de a realiza o hartă 360 de grade a întregii lumii, prin intermediul căreia oamenii să exploreze o zonă ca şi când s-ar afla pe stradă, chiar din faţa computerului. Primele imagini Street View au fost publicate în 2007. De atunci, maşinile Street View echipate cu camere au preluat peste 220 de miliarde de imagini 360 de grade, au parcurs peste 16 milioane de kilometri – echivalentul a peste 400 de călătorii în jurul lumii”, a notat compania despre serviciul lor.

Street View va conține o nouă serie de colecții de imagini cu obiective turistice și locuri cunoscute în întreaga lume: Piramidele din Meroe, Domul din Milano, Complexul Invalizilor din Paris sau Feriboturile din Sydney, Australia. Acesta este un serviciu popular, oferit integral de Google Maps, fiind disponibil în peste o sută de țări și teritorii din toată lumea. Desigur, aplicația este disponibilă și în Google Earth, conform sursei menționate anterior.

De la înființarea companiei, în 1998, până în prezent, aceasta are peste 50.000 de angajați la nivel global. Aceasta oferă mai multe produse și platforme precum: Search, Maps, Ads, Gmail, Chrome și YouTube.

Categorii:

Ultimele articole

Mai multe din aceeași categorie
Related

131 de spitale vor fi dotate cu sistem de telemedicină pentru serviciul de urgenţă

Ministerul Sănătății a lansat licitaţia pentru achiziţia de soluţii...

Din septembrie, interacțiunea cu persoanele juridice se va desfășura exclusiv online

Direcţia Generală Impozite şi Taxe Locale Sector 3 continuă...

Robochat Maria, primul consilier vocațional digital

Primul consilier vocațional digital a apărut și se numește...

500.000 euro au fost alocați pentru aplicația L!NK de către MOCAPP

MOCAPP a alocat 500.000 de euro pentru aplicația L!NK...