fbpx

Evenimentul lunii iunie la București: Bătălia trupelor rock

Data publicării:

Duminica aceasta (19 iunie 2022) are loc la București prima competiție de muzică rock dedicată elevilor talentați din învățământul preuniversitar. Organizat de Mark Twain International School și Hashtag Production, în parteneriat cu German Quality Entertainment, Myosotis Media Group, TVR și București FM, evenimentul se va desfășura la Universității Pub, începând cu ora 12:00.

În cadrul evenimentului vor susține concerte extraordinare trupele Proconsul, Schimbul 3 by Adrian Ordean, Emerald și Joana.

Peste 40 de participanți (trupe, soliști și instrumentiști rock) din liceele din România se vor confrunta pentru premiul cel mare, care va fi decis de către unii dintre cei mai mari compozitori, moderatori radio și rock-eri contemporani români (juriu): Lenți Chiriac, Silvia Dumitrescu, Florin Ochescu, Iulian Vrabete, Mihai Pocorschi, Dani Ionescu și Victor Apetrei.

De asemenea, pentru a fi lansați în industria muzicală, tinerii artiști vor avea ocazia să impresioneze și să convingă oameni de televiziune, muzicieni și impresari ca Adrian Romcescu, Christian Raetscher, Nelu Brîndușan, Florența Marin și Horațiu Rusu.

Evenimentul va dura până dupa miezul nopții și va fi moderat de către Claudiu Dumitrache și Maria Molfea.

“Este realmente o bucurie faptul că putem, în sfârsit, reveni cu cea de a-II-a ediţie. Elevii sunt extaziaţi și asteaptă cu nerăbdare momentul. Sperăm ca această manifestare să devină o tradiție şi, în același timp, un eveniment cu greutate, un punct de reper pentru scena muzicală autohtonă.” – a spus Florența Marin, managerul evenimentului.

surse: RadarDeMedia.ro

Categorii:

Ultimele articole

Mai multe din aceeași categorie
Related

Un interviu cu artistul plastic Valentin Tănase

Sâmbăta, feeric inundată de soare și visare, a fost...

România este prezentă la Târgul Internațional de Artă Contemporană ARCO Madrid

ARCO Madrid, unul dintre principalele târguri de artă contemporană...

Gala Națională a Antreprenoriatului Feminin OFA UGIR a premiat excelența pe 1 martie

Cu ocazia intrării în cel de-al V-lea an de...