fbpx

Penitenciarul Bucureşti Jilava organizează „Ziua Porţilor Deschise”

Data publicării:

Penitenciarul Bucureşti Jilava organizează „Ziua Porţilor Deschise”, în cursul zilei de vineri, 28 iulie 2023.

Acest lucru se întâmplă pentru a oferi ,, posibilitatea reprezentanţilor societăţii civile de a vizita unitatea în scopul cunoaşterii realităţii obiective din mediul penitenicar”, conform unui comunicat de presă Agerpres.

Așadar, în intervalul orar 10:00-13:00, penitenciarul invită mass-media și persoane civile pentru a face un tur. Aceștia vor putea vizita sectorul de deţinere, centrul de reintegrare, comunitatea terapeutică, punctele de lucru interioare, spaţiile de deţinere aflate în curs de amenajare și Fortul 13.

Persoanele care doresc să participe la un astfel de tur trebuie să trimită solicitări până la data de 26.07.2023 în intervalul orar 08,00 – 14,00, la numărul de telefon 0374 205781, unde au obligaţia de a furniza numele, prenumele, seria şi numărul actului de identitate cu care se vor legitima, ţinând seama de faptul că pot fi programate doar primele 100 persoane.

Vizitatorii trebuie să vină cu un act de identitate valabil care să conțină o fotografie. Minorii sub 14 ani trebuie să vină însoțiți de un adult și cu certificatul de naștere.

Accesul în locul de deţinere presupune ca persoanele vizitatoare să se supună controlului antiterorist. Se recomandă păstrarea obiectelor interzise (telefoane mobile şi componente sau accesorii ale acestora, obiecte ascuţite sau contondente, băuturi alcoolice, precum şi alte obiecte sau substanţe interzise la accesul într-o instituţie de detenţie) în afara penitenciarului.

Persoanelor interesate li se recomandă să fie prezente cu 15 minute mai devreme, pentru o bună desfășurare a activității.

De asemenea, la aceasta activitate nu pot participa persoanele care au interdicţie de acces în sistemul penitenciar.

Categorii:

Ultimele articole

Mai multe din aceeași categorie
Related

Regal cultural dedicat eleganței și leadershipului feminin promovat de patronatul OFA UGIR

Patronatul Organizația Femeilor Antreprenor din Uniunea Generală a Industriașilor...

Gala Națională a Antreprenoriatului Feminin OFA UGIR a premiat excelența pe 1 martie

Cu ocazia intrării în cel de-al V-lea an de...

Dezbateri privind demersurile României și ale Bulgariei de aderare la spațiul Schengen, la Ruse

Ministrul Economiei, Anteprenoriatului și Turismului, Ștefan Oprea și ministrul...