fbpx

Marcel Ciolacu, alături de sportivii români

Data publicării:

Marcel Ciolacu a fost alături de sportivii români pe care i-a felicitat, dar și pe antrenorii acestora, afirmând că „performanțele nu vin peste noapte”.

Premierul Marcel Ciolacu a participat astăzi la ceremonia dedicată sportivilor medaliaţi la Jocurile Europene şi Special Olympics, precum şi celor care vor participa la Festivalul Olimpic al Tineretului European, împreună cu preşedintele Agenţiei Naţionale pentru Sport, Elisabeta Lipă, şi cu preşedintele Comitetului Olimpic Sportiv Român, Mihai Covaliu.

Șeful Executivului a adus și el cuvinte de laudă sportivilor români: ,, Rezultatele dumneavoastră demonstrează valoarea, determinarea şi curajul de care daţi dovadă. Sunteţi o mândrie pentru România şi un exemplu de urmat pentru generaţiile mai tinere. Îndeosebi competiţia Special Olympics este un exemplu despre cum sportul poate fi folosit drept catalizator împreună cu programele colaterale de sănătate şi educaţie. Special Olympics luptă împotriva pasivităţii, nedreptăţii şi intoleranţei şi cred că acesta este un exemplu excepţional pentru o ţară întreagă”.

Pentru Guvernul României, susținerea sportului este esențială pentru că în acest mod ,, putem contribui la generaţii tinere care cresc sănătos, în spiritul unor valori morale corecte”, afirmă prim-ministrul.

De asemenea, ,, Guvernul, împreună cu dumneavoastră, împreună cu doamna preşedinte a Agenţiei Naţionale pentru Sport vom realiza, atât pe termen scurt, dar foarte important – pentru că performanţele nu vin peste noapte -, pe termen mediu şi lung, un program coerent transpartinic, care să fie mai mult decât o lege, să fie respectul pe care noi, oamenii politici, îl arătăm marilor campioni şi viitoarelor generaţii”, mai adaugă acesta.

Marcel Ciolacu a urat succes tuturor sportivilor, antrenorilor, dar și federațiilor sportive.

 

Categorii:

Ultimele articole

Mai multe din aceeași categorie
Related

Peste 800 de sportivi s-au înscris la Maratonul Nisipului

Maratonul Nisipului se va desfășura sâmbătă, 21 mai, pe...

Un înotător egiptean cu piciorul amputat intră în cartea recordurilor

Omar Hagezy este un înotător egiptean în vârstă de...

Intrare liberă la meciul dintre Dinamo Kiev și Sporting Lisabona

Meciul de fotbal dintre Dinamo Kiev și Sporting Lisabona...

Larisa Iordache, de la elevă la antrenoare

Larisa Iordache, fostă gimnastă, s-a hotărât să devină antrenoare....