fbpx

Maiorul Radu Vasile Nicolae: ,,Faptele ne definesc”

Data publicării:

Jandarmeria Română împlinește 172 de ani, duminică, 3 aprilie. Cu această ocazie, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean(I. J. J.) Maramureș, Radu Vasile Nicolae, vorbește cu mândrie despre colegii săi, informează Agerpres.

Sergentul major Drăguș Petru este dat exemplu, ,,un tânăr absolvent al Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi”, care din 2020 lucrează în cadrul Jandarmeriei Maramureș, Detașamentul 2 Jandarmi Baia Mare. De remarcat este faptul că, în timpul liber, face voluntariat:,, să ai 28 de ani, să fii jandarm, să te pregătești permanent iar timpul tău liber să-l dedici salvării vieții arată caracterul nobil, iubirea față de semeni, pasiunea și respectul pentru munca de salvator”.

În raport cu situația actuală, Drăguș Petru își petrece timpul liber în Punctul de Trecere a Frontierei din Sighetu Marmației, alături de voluntarii SMURD, așteptând refugiații.
De asemenea, Radu Vasile Nicolae este conștient că nu toți pot fi ,,voluntari, jandarmi, polițiști sau pompieri militari și nici medici”, însă a ajuta este,, cel mai nobil lucru”, pe care toți îl putem face, într-o oarecare măsură, indiferent de forma acestuia.

Categorii:

Ultimele articole

Mai multe din aceeași categorie
Related

Regal cultural dedicat eleganței și leadershipului feminin promovat de patronatul OFA UGIR

Patronatul Organizația Femeilor Antreprenor din Uniunea Generală a Industriașilor...

Gala Națională a Antreprenoriatului Feminin OFA UGIR a premiat excelența pe 1 martie

Cu ocazia intrării în cel de-al V-lea an de...

Dezbateri privind demersurile României și ale Bulgariei de aderare la spațiul Schengen, la Ruse

Ministrul Economiei, Anteprenoriatului și Turismului, Ștefan Oprea și ministrul...