fbpx

La pomul lăudat…

Data publicării:

Lucian Bode, ministrul Transporturilor, susține că până la sfârşitul anului vor începe lucrările la peste 150 de kilometri de autostrăzi şi drumuri expres.

Am dat ordinul de începere pentru noi lucrări, 70 de kilometri, până la sfârşitul anului la peste 150 de kilometri de autostrăzi şi drumuri expres vor începe lucrările efectiv în România. Când spun că demarăm lucrări noi, spun că semnăm contracte pentru proiectare şi execuţie sau realizare studiu de fezabilitate sau proiect tehnic, după caz, pentru proiecte noi. A treia direcţie de acţiune a Guvernului este legată de viziunea în ceea ce priveşte dezvoltarea infrastructurii de transport pentru următorii zece ani”, a spus, la Suceava, Lucian Bode.

Referindu-se la tronsoanele de drum expres Suceava – Siret şi Suceava – Paşcani, ministrul Transporturilor a spus că ar putea fi semnate contracte pentru studiile de fezabilitate şi proiectele tehnice pe 20 iulie, pentru ca în 2022 să fie scoase la licitaţie aceste două loturi. În ceea ce priveşte drumul de mare viteză Baia Mare – Bistriţa – Vatra Dornei – Suceava, se estimează că la sfârşitul lunii august ar putea fi semnat contractul privind execuţia studiului de fezabilitate, iar ruta ocolitoare a municipiului Rădăuţi, ar putea fi finalizată în acest an, înainte de termenul contractual, aprilie 2021.


Categorii:
Articolul precedent
Articolul următor

Ultimele articole

Mai multe din aceeași categorie
Related

„Festivalul Vinului Moldovenesc”, modifică traseele autobuzelor 205 si 783

În perioada 15.09.2023 (începând cu ora 23.00) - 18.09.2023...

Peste 1 milion de abonamente STB, vândute în prima jumătate a anului 2023

Peste 1 milion de abonamente STB au fost vândute...

Cel mai mai important eveniment aviatic european a început la Cluj-Napoca (FOTO)

Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj a fost astăzi (23...