fbpx

La pomul lăudat…

Data publicării:

Lucian Bode, ministrul Transporturilor, susține că până la sfârşitul anului vor începe lucrările la peste 150 de kilometri de autostrăzi şi drumuri expres.

Am dat ordinul de începere pentru noi lucrări, 70 de kilometri, până la sfârşitul anului la peste 150 de kilometri de autostrăzi şi drumuri expres vor începe lucrările efectiv în România. Când spun că demarăm lucrări noi, spun că semnăm contracte pentru proiectare şi execuţie sau realizare studiu de fezabilitate sau proiect tehnic, după caz, pentru proiecte noi. A treia direcţie de acţiune a Guvernului este legată de viziunea în ceea ce priveşte dezvoltarea infrastructurii de transport pentru următorii zece ani”, a spus, la Suceava, Lucian Bode.

Referindu-se la tronsoanele de drum expres Suceava – Siret şi Suceava – Paşcani, ministrul Transporturilor a spus că ar putea fi semnate contracte pentru studiile de fezabilitate şi proiectele tehnice pe 20 iulie, pentru ca în 2022 să fie scoase la licitaţie aceste două loturi. În ceea ce priveşte drumul de mare viteză Baia Mare – Bistriţa – Vatra Dornei – Suceava, se estimează că la sfârşitul lunii august ar putea fi semnat contractul privind execuţia studiului de fezabilitate, iar ruta ocolitoare a municipiului Rădăuţi, ar putea fi finalizată în acest an, înainte de termenul contractual, aprilie 2021.


Articolul precedentPoporul fără avocat?
Articolul următorUSR pierdut cu Firea!

Ultimele articole

Mai multe din aceeași categorie
Related

Peste 80 de vehicule ale STB au fost retrase temporar din circulație

Peste 80 de vehicule ale STB au fost retrase...

Primul aeroport independent energetic din România

În cadrul conferinței Smart Airport Cities organizată la Ghimbav,...

Achiziționarea trenurilor pe hidrogen a fost aprobată de Ministerul Transporturilor

În cadrul unui proiect de testare a trenurilor ecologice,...

100 de tramvaie noi vor fi introduse în București

O sută de tramvaie cu podea total coborâtă vor...