fbpx

La pomul lăudat…

Data publicării:

Lucian Bode, ministrul Transporturilor, susține că până la sfârşitul anului vor începe lucrările la peste 150 de kilometri de autostrăzi şi drumuri expres.

Am dat ordinul de începere pentru noi lucrări, 70 de kilometri, până la sfârşitul anului la peste 150 de kilometri de autostrăzi şi drumuri expres vor începe lucrările efectiv în România. Când spun că demarăm lucrări noi, spun că semnăm contracte pentru proiectare şi execuţie sau realizare studiu de fezabilitate sau proiect tehnic, după caz, pentru proiecte noi. A treia direcţie de acţiune a Guvernului este legată de viziunea în ceea ce priveşte dezvoltarea infrastructurii de transport pentru următorii zece ani”, a spus, la Suceava, Lucian Bode.

Referindu-se la tronsoanele de drum expres Suceava – Siret şi Suceava – Paşcani, ministrul Transporturilor a spus că ar putea fi semnate contracte pentru studiile de fezabilitate şi proiectele tehnice pe 20 iulie, pentru ca în 2022 să fie scoase la licitaţie aceste două loturi. În ceea ce priveşte drumul de mare viteză Baia Mare – Bistriţa – Vatra Dornei – Suceava, se estimează că la sfârşitul lunii august ar putea fi semnat contractul privind execuţia studiului de fezabilitate, iar ruta ocolitoare a municipiului Rădăuţi, ar putea fi finalizată în acest an, înainte de termenul contractual, aprilie 2021.


Articolul precedentPoporul fără avocat?
Articolul următorUSR pierdut cu Firea!

Distribuie acest articol:

Popular

Mai multe din aceeași categorie
Related

Nicușor Dan, despre „cel mai mare proiect” pentru Capitală

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, susține că metroul metropolitan va...

Restructurări în compania aeriană Tarom, 700 de angajați puși pe liber

Compania aeriană TAROM începe restructurarea în termen de două săptămâni. Aceasta va fi avizată de Adunarea Generală a Acţionarilor (AGA).

Înmatriculările noi de vehicule, în scădere față de 2019

Înmatriculările noi de vehicule rutiere pentru transportul pasagerilor au scăzut cu 33,6% în trimestrul II al acestui an, față de trimestrul II din 2019.