fbpx

USR pierdut cu Firea!

Data publicării:

USR Sector 5 a depus plângere penală împotriva primarului de sector, Daniel Florea, şi a primarului general al Capitalei, Gabriela Firea, pentru abuz în serviciu după scandalul de la conferința de presă a lui Nicușor Dan.
„Deoarece comportamentul mizerabil este deja marcă înregistrată PSD, Daniel Florea a orchestrat perturbarea prin zgomot (claxoane, motoare ambalate) şi duşuri cu dezinfectant a participanţilor la conferinţa de presă susţinută de Nicuşor Dan”, afirmă reprezentanții USR.
Ei spun că Nicuşor Dan voia să prezinte în acea conferință de presă proiectul unui metrou de suprafaţă în zonă, iar autoutilitarele inscripţionate cu însemnele primarului PSD Daniel Florea au fost parcate acolo pentru a obtura vederea spre zona unde candidatul dreptei propune metrou uşor pe infrastructura existentă de cale ferată.
În intersecție era și un polițist local al Primăriei Sector 5, care nu a intervenit, deși liniștea publică a fost perturbată. Primăria Sectorului 5 este condusă de Daniel Florea (PSD).

Categorii:
Articolul precedentLa pomul lăudat…
Articolul următorDemitere la Poliția Capitalei!

Ultimele articole

Mai multe din aceeași categorie
Related

USR atacă la CCR legea bugetului de stat pentru 2022 / Actul normativ a fost adoptat fără ca legea plafoanelor să fie adoptată

USR va ataca la Curtea Constituțională  proiectul bugetului de stat...

„Legile interne au prioritate în faţa legilor UE”. Decizia polonezilor aruncă Europa în aer. ”E un atac nuclear”

Decizia Curţii Constituţionale din Polonia, potrivit căreia legile autohtone...