fbpx

Hackerii pro-ruși cer eliberarea românului care este acuzat că i-a ajutat în atacul cibernetic

Data publicării:

Gruparea rusă Killnet a anunțat prin intermediul unui mesaj de pe Telegram că Ioan Feher nu are nimic de aface cu ei și amenință cu distrugerea Marii Britanii, României și Moldovei dacă nu va fi eliberat în termen de 48 de ore.

„Fac un apel la Guvernul României! Această persoană nu are nimic de-a face cu Killnet! A fost membru al grupului Telegram. Cum poți să le spui oamenilor tăi că un tip ne-a ajutat cu atacurile? E o prostie. Aveați nevoie de orice persoană care să ia vina pentru prăbușirea României. Lăsați-l în pace. Dacă susține Rusia, asta nu înseamnă că este un infractor. Dacă nu este eliberat în 48 de ore, voi distruge România, Marea Britanie și Moldova”, a fost mesajul hackerilor pro-ruși. „Toate ventilatoarele vor fi atacate. Numai atunci veţi începe să vă daţi seama că aţi făcut o greşeală. Eliberaţi-l pe Ioan Feher”.

Ioan Feher (23) este originar din Satu Mare dar locuia în Marea Britanie singur, izolat de familie, conform Digi24. Lucian Bode a anunțat că Feher a indicat site-urile potrivite pentru un atac cibernetic, fapt care a dus la arestarea sa.

Categorii:

Ultimele articole

Mai multe din aceeași categorie
Related

Regal cultural dedicat eleganței și leadershipului feminin promovat de patronatul OFA UGIR

Patronatul Organizația Femeilor Antreprenor din Uniunea Generală a Industriașilor...

Gala Națională a Antreprenoriatului Feminin OFA UGIR a premiat excelența pe 1 martie

Cu ocazia intrării în cel de-al V-lea an de...

Dezbateri privind demersurile României și ale Bulgariei de aderare la spațiul Schengen, la Ruse

Ministrul Economiei, Anteprenoriatului și Turismului, Ștefan Oprea și ministrul...