fbpx

50 de antreprenori din toată țara sunt așteptați să se alăture programului „Antreprenor în Agricultură 4.0”

Data publicării:

Programul este adresat fermierilor cu minimum 5 ani de experiență managerială la nivelul firmei, dar și absolvenților programului „Tineri Lideri pentru Agricultură”.

Cei interesați de noi modele de afaceri, capabile să asigure reziliența și competivitatea fermelor pe care le dețin sunt așteptați de Clubul Fermierilor Români să se înscrie la cea de-a doua ediție a programului de perfecționare managerială „Antreprenor în Agricultură 4.0”, conform unui comunicat Mediafax.

Ediția  2022-2023 a programului debutează începând cu 22 noiembrie și va avea o activitate de cinci săptămâni în care cei înscriși vor beneficia de o pregătire intensivă care vor cuprinde cursuri la sală, urmate pe parcursul anului 2023 de sesiuni practici și de schimb de experiență. Totul va avea loc în fermele participanților.

Florian Ciolacu, director executiv al Clubului Fermierilor Români, susține că transformarea agriculturii românești se poate realiza prin intermediul educației și că absolvenții programului și-au însușit un nou model de gândire, de implicare socială, care le oferă cadrul necesar pentru dezvoltarea unui business sustenabil. În plus, aceasta a mai menționat că: „Mai mult, ei au pus bazele unei comunități solide, unite, foarte active, prin intermediul căreia dezbat în permanență subiecte de interes și aspecte ce țin de cele mai recente schimbări din domeniul agriculturii. Suntem onorați să fim catalizatorul acestui proces și propunem să creștem comunitatea antreprenorilor în Agricultura 4.0, în misiunea noastră de a transforma agricultura românească într-una performantă, competitivă și rezilientă”, conform sursei menționate anterior.

Prima ediție a programului s-a desfășurat în perioada decembrie 2021 – martie 2022 și a pregătit 21 de antreprenori care au provenit din toate regiunile țării. Aceștia au participat la cele 18 module ale programului, acumulând aproximativ 180 de ore de curs.

Categorii:

Ultimele articole

Mai multe din aceeași categorie
Related

Dezbateri privind demersurile României și ale Bulgariei de aderare la spațiul Schengen, la Ruse

Ministrul Economiei, Anteprenoriatului și Turismului, Ștefan Oprea și ministrul...

Majorare cu 50% a indemnizaţiei de creştere a copilului

Indemnizaţia de creştere a copilului pentru părinţii de gemeni,...

„Festivalul Vinului Moldovenesc”, modifică traseele autobuzelor 205 si 783

În perioada 15.09.2023 (începând cu ora 23.00) - 18.09.2023...