fbpx

George W.Bush a încurcat într-un discurs Ucraina cu Irakul

Data publicării:

Fostul președinte al Statelor Unite, George Bush, a ținut un discurs miercuri în care a vorbit despre invazia Irakului ca fiind „brutală” și „nejustificată”. El și-a dat seama de greșeală și a rectificat, însă videoclipul a ajuns viral.

„Rezultatul este o absență a controalelor și echilibrului în Rusia și decizia unui om de a lansa o invazie total nejustificată și brutală a Irakului”, a declarat fostul lider politic înainte de a se corecta.. „Vreau să spun… a Ucrainei”.

În 2003, președintele Bush a condus o invazie în anterior menționatul Irak pentru arme de distrugere în masă, negăsite nici până în ziua de astăzi. Despre incident, George Bush a făcut glume pe seama vârstei sale, remarcă ce a stârnit amuzamentul publicului.

El a continuat să vorbească despre liderul de la Kiev, Vladimir Putin și i-a condamnat acțiunea militară începută pe 24 februarie. De asemenea, fostul președinte l-a comparat pe Volodomir Zelensky cu Winston Churchill, fostul conducător al Marii Britanii în vremea celui de-al Doilea Război Mondial.

Ultimele articole

Mai multe din aceeași categorie
Related

Noaptea Muzeelor la sate

Patrimoniul cultural rural va fi promovat de Rețeaua Națională...

9 din 10 părinți din mediul rural spun că vederea copiilor a fost afectată în pandemie

Conform unui studiu World Vision România, peste 90% dintre ...

Cruzimea față de animale – pedepsită pe măsură

În Monitorul oficial a apărut o nouă lege care...

Decizia Greciei cu privire la sezonul estival

Pentru că urmează sezonul estival și Grecia își așteaptă...