fbpx

Frați gemeni răniți, după ce un stâlp de electricitate a căzut peste ei

Data publicării:

În localitatea Şişcani din comuna Hoceni, doi frați în vârstă de 12 ani au fost răniți astăzi 19 martie 2022, după ce un camion s-a izbit de un stâlp care a căzut peste cei doi. Băieții se jucau în curtea casei când a avut loc incidentul.

Purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean Vaslui, Daniel Ungureanu, susține că șoferul a fost rănit și el în accident, dar atât el cât și frații sunt conștienți, dar unul dintre ei  se află în stare gravă. Acesta va fi transportat de un elicopter SMURD la un spital din municipiul Iași.

„Un camion a lovit un stâlp, iar acesta a căzut peste doi copii. Şoferul şi copiii sunt răniţi, dar conştienţi. Au fost trimise două ambulanţe ale SAJ Vaslui şi o ambulanţă SMURD din substaţia Huşi şi a fost solicitat elicopterul SMURD.

Unul dintre copii are fractură deschisă la gamba stângă, pentru el fiind solicitat elicopterul. Al doilea are mai multe contuzii, dar este acum stabil. El a fost preluat de EPA Huşi şi este transportat la Spitalul Municipal „Dimitrie Castroian”.

Şoferul, un bărbat în vârstă de 29 de ani, are o fractură închisă la nivelul unui braţ şi un traumatism cranio-facial minor prin agresiune, el afirmând că a fost agresat de un martor când a ieşit din maşină. A fost preluat de o ambulanţă şi va fi transportat la Spitalul din Huşi”, afirmă Daniel Ungureanu, conform AgerPres.

O anchetă a fost deschisă în acest caz, iar șoferul este cercetat de vătămare corporală din culpă.

Categorii:

Ultimele articole

Mai multe din aceeași categorie
Related

Dezbateri privind demersurile României și ale Bulgariei de aderare la spațiul Schengen, la Ruse

Ministrul Economiei, Anteprenoriatului și Turismului, Ștefan Oprea și ministrul...

Majorare cu 50% a indemnizaţiei de creştere a copilului

Indemnizaţia de creştere a copilului pentru părinţii de gemeni,...

„Festivalul Vinului Moldovenesc”, modifică traseele autobuzelor 205 si 783

În perioada 15.09.2023 (începând cu ora 23.00) - 18.09.2023...

Mobilier urban nou, pentru spaţiile publice din Bucureşti

Licitaţia deschisă pentru furnizarea de mobilier urban, s-a finalizat....