fbpx

Ediția a patra a Concursului Orașe durabile, a fost lansat luni, de Ambasada Franței.

Data publicării:

Gestionarea deșeurilor, eficiența energetică și economia circulară, mobilitatea urbană, apă și canalizare și reconversia urbană și reabilitarea patrimoniului sunt câteva dintre scopurile concursului, conform inițiatorilor.

Atât regulamentul concursului cât și formularul de înscriere sunt disponibile pe site-ul Ambasadei Franței din România (https://ro.ambafrance.org/A-patra-edi%C8%9Bie-a-concursului-de-bune-practici-pe-tema-ora%C8%99elor-durabile). De asemenea, dosarele trebuie să fie trimise până pe data de 17 iunie.

Conferința „Orașul durabil” aduce și ceremonia de decernare a premiilor, aceasta va fi organizată pe 4, respectiv 5 iulie de Ambasada Franței, Institutul Francez din România, Camera franceză de Comerț, Industrie și Agricultură din România și Bussines France, conform aceleași surse menționate anterior.

„Orașe mici și mijlocii” (orașe și comune) și „Orașe mari și județe” (județe și municipii) sunt cele două categorii pentru care juriul va selecționa două unități administrativ-teritoriale, câte una pentru fiecare categorie.

Categorii:

Ultimele articole

Mai multe din aceeași categorie
Related

9 din 10 părinți din mediul rural spun că vederea copiilor a fost afectată în pandemie

Conform unui studiu World Vision România, peste 90% dintre ...

George W.Bush a încurcat într-un discurs Ucraina cu Irakul

Fostul președinte al Statelor Unite, George Bush, a ținut...

Cruzimea față de animale – pedepsită pe măsură

În Monitorul oficial a apărut o nouă lege care...

Decizia Greciei cu privire la sezonul estival

Pentru că urmează sezonul estival și Grecia își așteaptă...