fbpx

Mii de turiști au ales litoralul românesc de 1 mai

Data publicării:

Peste 50.000 de turiști au petrecut ziua de 1 mai la mare, conform președintei de onoare al Resto Constanța, Corina Martin.

,,Resto Constanţa estimează că primul weekend pe litoral a adus peste 50.000 turişti în staţiunile de la malul mării. Aşa cum am estimat, vremea frumoasă a convins, pe ultima sută de metri, zeci de mii de români, care au ales să petreacă weekend-ul pe litoralul românesc, unde au avut parte de prima minivacanţă la mare fără restricţii”, afirmă Corina Martin.

Stațiunile cele mai solicitate au fost Mamaia-Mamaia Nord, Costinești și Vama Veche. De asemenea, aici au fost organizate și o serie de evenimente care au atras un număr considerabil de oameni.

În Mamaia a avut loc festivalul de muzică,, Sunwaves” și unul gastronomic ,,Festival du Bonheur- pour les gourmands „. La Costinești a avut loc festivalul de muzică,, Beach, Please”. Pe lângă aceste mari evenimente, au fost și altele în cluburi, terase și restaurante.

,, Fără îndoială, marea surpriză a reprezentat-o Festivalul de la Costineşti, ‘Beach, Please’, aflat la prima sa ediţie – încă o dovadă că evenimentele sunt cele care atrag şi conving turiştii să aleagă o anumită destinaţie. Grad de ocupare de 100% în staţiune, pentru prima dată de 1 Mai, după foarte mulţi ani”, mai adaugă Martin.

Totuși, nu toate persoanele au ales să își petreacă ziua de 1 mai cu muzică și dans, ci au ales varianta mai liniștită, anume stațiunea Eforie.

Aceasta a găzduit turiști care au avut ca dorință principală relaxarea, liniștea și serviciile de cazare și Spa.

Categorii:

Ultimele articole

Mai multe din aceeași categorie
Related

Soluții noi propuse de OFA UGIR pentru evoluția educației din România

Într-o societate în care tema educației este abordată frecvent,...

Regal cultural dedicat eleganței și leadershipului feminin promovat de patronatul OFA UGIR

Patronatul Organizația Femeilor Antreprenor din Uniunea Generală a Industriașilor...

Gala Națională a Antreprenoriatului Feminin OFA UGIR a premiat excelența pe 1 martie

Cu ocazia intrării în cel de-al V-lea an de...