fbpx

Echipa UBB s-a calificat în finala competiției de studii de caz de la Harvard

Data publicării:

O sută cincizeci de echipe studențești,din mai multe universități ale lumii, s-au  înscris în etapa de calificare, care a avut loc în perioada 21 februarie- 13 martie 2022.

Echipa formată din cinci masteranzi din cadrul Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor, Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca(UBB) s-au calificat în finala de TOP10 a concursului ,,Global Case Competition at Harvard”, care este o competiție mondială de studii de caz în afaceri, organizată la Universitatea Harvard

Provocarea echipelor a fost să ofere o fundamentare financiară și de management strategic pentru a achiziționa o companie britanică, Games Workshop de către Bandai Namco. Această companie multinațională este de origine japoneză și este specializată în producerea jocurilor video.

În maximum 100 de slide-uri, echipele au trebuit să prezinte o soluție.

Echipa clujeană ce reprezenta UBB au avut o ,,prestație excelentă”, anunță un comunicat al UBB.

Această calificare este o premieră, fiind prima dată când o universitate din Europa de Est se califică în finala competiției,, Global Case Competition at Harvard”.

Finala competiției va avea loc pe 23 aprilie 2022. Echipa clujeană va concura cu echipe ce reprezintă London Business School, University of St. Gallen, ESSEC Business School, University of Delhi, Lahore University of Management Sciences, HEC Paris, ESCP Business School și Hult International Business School.

Categorii:

Ultimele articole

Mai multe din aceeași categorie
Related

Dezbateri privind demersurile României și ale Bulgariei de aderare la spațiul Schengen, la Ruse

Ministrul Economiei, Anteprenoriatului și Turismului, Ștefan Oprea și ministrul...

Majorare cu 50% a indemnizaţiei de creştere a copilului

Indemnizaţia de creştere a copilului pentru părinţii de gemeni,...

„Festivalul Vinului Moldovenesc”, modifică traseele autobuzelor 205 si 783

În perioada 15.09.2023 (începând cu ora 23.00) - 18.09.2023...