fbpx

Descoperire macabră într-un lac secat din SUA

Data publicării:

În lacul Mead care este cel mai mare rezervor de apă din Statele Unite ale Americii, navigatorii au descoperit un butoi metalic în care se afla un schelet uman.

Din cauza secetei din vestul Occidental al Americii, lacul Mead a secat, astfel încât, în prezent sunt descoperite lucruri care au fost aruncate acolo cu intenția de a fi ascunse și uitate. Seceta este mul mai puternică în ultimii ani, conducând la scăderea extremă a nivelului lacurilor și râurilor.

Autoritățile din Las Vegas cred că urmează să mai descopere lucruri macabre în rezervorul de apă. În urma cercetărilor desfășurate pe rămășițele găsite în butoi, aceștia susțin că persoana a fost ucisa cu aproximație în 1980. Nu se cunosc detalii despre victimă sau arma crimei, dar autoritățile continuă cercetările. – „Pare un caz foarte dificil. Aș spune că există șanse foarte mari să descoperim noi rămășițe umane pe măsură ce nivelul apei scade”, a precizat locotenentul Ray Spencer de la poliția din Las Vegas.

Locotenentul a mai spus că va colabora cu experții de la Universitatea din Nevada, Las Vegas pentru informații concrete în legătura cu victima – „Pentru că vom avea nevoie de oameni de știință, care să analizeze și să ne ofere o estimare în legătură cu perioada din care face parte persoana aflată în butoi. Va fi necesară multă muncă.”.

Din cauza perioadei industriale din ultimii 50 de ani, planeta s-a încălzit, producând schimbări nefavorabile, ca de exemplu seceta. Serviciul de prospectare geologică a precizat într-un studiu realizat în 2020 că debitul fluviului Colorado s-a redus cu aproximativ 20% din cauza creșterii de temperatură.

Categorii:

Popular

Mai multe din aceeași categorie
Related

Soluții noi propuse de OFA UGIR pentru evoluția educației din România

Într-o societate în care tema educației este abordată frecvent,...

Regal cultural dedicat eleganței și leadershipului feminin promovat de patronatul OFA UGIR

Patronatul Organizația Femeilor Antreprenor din Uniunea Generală a Industriașilor...

România este prezentă la Târgul Internațional de Artă Contemporană ARCO Madrid

ARCO Madrid, unul dintre principalele târguri de artă contemporană...

Gala Națională a Antreprenoriatului Feminin OFA UGIR a premiat excelența pe 1 martie

Cu ocazia intrării în cel de-al V-lea an de...