fbpx

Descoperire macabră într-un lac secat din SUA

Data publicării:

În lacul Mead care este cel mai mare rezervor de apă din Statele Unite ale Americii, navigatorii au descoperit un butoi metalic în care se afla un schelet uman.

Din cauza secetei din vestul Occidental al Americii, lacul Mead a secat, astfel încât, în prezent sunt descoperite lucruri care au fost aruncate acolo cu intenția de a fi ascunse și uitate. Seceta este mul mai puternică în ultimii ani, conducând la scăderea extremă a nivelului lacurilor și râurilor.

Autoritățile din Las Vegas cred că urmează să mai descopere lucruri macabre în rezervorul de apă. În urma cercetărilor desfășurate pe rămășițele găsite în butoi, aceștia susțin că persoana a fost ucisa cu aproximație în 1980. Nu se cunosc detalii despre victimă sau arma crimei, dar autoritățile continuă cercetările. – „Pare un caz foarte dificil. Aș spune că există șanse foarte mari să descoperim noi rămășițe umane pe măsură ce nivelul apei scade”, a precizat locotenentul Ray Spencer de la poliția din Las Vegas.

Locotenentul a mai spus că va colabora cu experții de la Universitatea din Nevada, Las Vegas pentru informații concrete în legătura cu victima – „Pentru că vom avea nevoie de oameni de știință, care să analizeze și să ne ofere o estimare în legătură cu perioada din care face parte persoana aflată în butoi. Va fi necesară multă muncă.”.

Din cauza perioadei industriale din ultimii 50 de ani, planeta s-a încălzit, producând schimbări nefavorabile, ca de exemplu seceta. Serviciul de prospectare geologică a precizat într-un studiu realizat în 2020 că debitul fluviului Colorado s-a redus cu aproximativ 20% din cauza creșterii de temperatură.

Ultimele articole

Mai multe din aceeași categorie
Related

9 din 10 părinți din mediul rural spun că vederea copiilor a fost afectată în pandemie

Conform unui studiu World Vision România, peste 90% dintre ...

George W.Bush a încurcat într-un discurs Ucraina cu Irakul

Fostul președinte al Statelor Unite, George Bush, a ținut...

Cruzimea față de animale – pedepsită pe măsură

În Monitorul oficial a apărut o nouă lege care...

Decizia Greciei cu privire la sezonul estival

Pentru că urmează sezonul estival și Grecia își așteaptă...