fbpx

Descoperire macabră într-un lac secat din SUA

Data publicării:

În lacul Mead care este cel mai mare rezervor de apă din Statele Unite ale Americii, navigatorii au descoperit un butoi metalic în care se afla un schelet uman.

Din cauza secetei din vestul Occidental al Americii, lacul Mead a secat, astfel încât, în prezent sunt descoperite lucruri care au fost aruncate acolo cu intenția de a fi ascunse și uitate. Seceta este mul mai puternică în ultimii ani, conducând la scăderea extremă a nivelului lacurilor și râurilor.

Autoritățile din Las Vegas cred că urmează să mai descopere lucruri macabre în rezervorul de apă. În urma cercetărilor desfășurate pe rămășițele găsite în butoi, aceștia susțin că persoana a fost ucisa cu aproximație în 1980. Nu se cunosc detalii despre victimă sau arma crimei, dar autoritățile continuă cercetările. – „Pare un caz foarte dificil. Aș spune că există șanse foarte mari să descoperim noi rămășițe umane pe măsură ce nivelul apei scade”, a precizat locotenentul Ray Spencer de la poliția din Las Vegas.

Locotenentul a mai spus că va colabora cu experții de la Universitatea din Nevada, Las Vegas pentru informații concrete în legătura cu victima – „Pentru că vom avea nevoie de oameni de știință, care să analizeze și să ne ofere o estimare în legătură cu perioada din care face parte persoana aflată în butoi. Va fi necesară multă muncă.”.

Din cauza perioadei industriale din ultimii 50 de ani, planeta s-a încălzit, producând schimbări nefavorabile, ca de exemplu seceta. Serviciul de prospectare geologică a precizat într-un studiu realizat în 2020 că debitul fluviului Colorado s-a redus cu aproximativ 20% din cauza creșterii de temperatură.

Categorii:

Ultimele articole

Mai multe din aceeași categorie
Related

Dezbateri privind demersurile României și ale Bulgariei de aderare la spațiul Schengen, la Ruse

Ministrul Economiei, Anteprenoriatului și Turismului, Ștefan Oprea și ministrul...

Majorare cu 50% a indemnizaţiei de creştere a copilului

Indemnizaţia de creştere a copilului pentru părinţii de gemeni,...

„Festivalul Vinului Moldovenesc”, modifică traseele autobuzelor 205 si 783

În perioada 15.09.2023 (începând cu ora 23.00) - 18.09.2023...