fbpx

Copiii și frica de a vorbi în public, subiect dezbătut la atelierul de parenting al Bibliotecii Judeţene „Lucian Blaga” Alba

Data publicării:

„Cum pot trece copiii peste teama de a vorbi în public?”este tema de vineri a atelierului de parenting al Bibliotecii Judeţene „Lucian Blaga” Alba.

Acest atelier va avea loc vineri, 28 iulie 2023, la BebeBiblioteca și va fi coordonat de psihoterapeutul Adina Drimbe, de la ora 17.00.

Atelierul este pentru părinți, cadre didactice și pentru specialiștii care lucrează cu copii. Informațiile expuse în cadrul acestui atelier sunt despre cum îi putem ajuta pe copii să-şi depăşească teama de a vorbi în public.

„Discursurile publice sunt o parte tot mai importantă a vieţii noastre. Acestea pot fi necesare atât la şcoală, în cadrul unor activităţi culturale, cât şi la serviciu. Din acest motiv, mulţi adulţi şi copii resimt şi prezintă o frică de a vorbi în public. Vestea bună este că această frică poate fi depăşită dacă înţelegem mai bine cauzele şi învăţăm să le transformăm în soluţii”, spun organizatorii evenimentului.

Atelierul de parenting face parte din programul 3 ANIMAŢIE CULTURALĂ/3.1 BebeBiblioteca şi se desfăşoară lunar, în organizarea Consiliului Judeţean Alba şi a Bibliotecii Judeţene „Lucian Blaga” Alba.

Categorii:

Ultimele articole

Mai multe din aceeași categorie
Related

Soluții noi propuse de OFA UGIR pentru evoluția educației din România

Într-o societate în care tema educației este abordată frecvent,...

Regal cultural dedicat eleganței și leadershipului feminin promovat de patronatul OFA UGIR

Patronatul Organizația Femeilor Antreprenor din Uniunea Generală a Industriașilor...

Gala Națională a Antreprenoriatului Feminin OFA UGIR a premiat excelența pe 1 martie

Cu ocazia intrării în cel de-al V-lea an de...