fbpx

Copiii și frica de a vorbi în public, subiect dezbătut la atelierul de parenting al Bibliotecii Judeţene „Lucian Blaga” Alba

Data publicării:

„Cum pot trece copiii peste teama de a vorbi în public?”este tema de vineri a atelierului de parenting al Bibliotecii Judeţene „Lucian Blaga” Alba.

Acest atelier va avea loc vineri, 28 iulie 2023, la BebeBiblioteca și va fi coordonat de psihoterapeutul Adina Drimbe, de la ora 17.00.

Atelierul este pentru părinți, cadre didactice și pentru specialiștii care lucrează cu copii. Informațiile expuse în cadrul acestui atelier sunt despre cum îi putem ajuta pe copii să-şi depăşească teama de a vorbi în public.

„Discursurile publice sunt o parte tot mai importantă a vieţii noastre. Acestea pot fi necesare atât la şcoală, în cadrul unor activităţi culturale, cât şi la serviciu. Din acest motiv, mulţi adulţi şi copii resimt şi prezintă o frică de a vorbi în public. Vestea bună este că această frică poate fi depăşită dacă înţelegem mai bine cauzele şi învăţăm să le transformăm în soluţii”, spun organizatorii evenimentului.

Atelierul de parenting face parte din programul 3 ANIMAŢIE CULTURALĂ/3.1 BebeBiblioteca şi se desfăşoară lunar, în organizarea Consiliului Judeţean Alba şi a Bibliotecii Judeţene „Lucian Blaga” Alba.

Categorii:

Ultimele articole

Mai multe din aceeași categorie
Related

Dezbateri privind demersurile României și ale Bulgariei de aderare la spațiul Schengen, la Ruse

Ministrul Economiei, Anteprenoriatului și Turismului, Ștefan Oprea și ministrul...

Majorare cu 50% a indemnizaţiei de creştere a copilului

Indemnizaţia de creştere a copilului pentru părinţii de gemeni,...

„Festivalul Vinului Moldovenesc”, modifică traseele autobuzelor 205 si 783

În perioada 15.09.2023 (începând cu ora 23.00) - 18.09.2023...