fbpx

Cărțile audio, un nou trend

Data publicării:

Acum lectura unei cărţi a devenit mai ușoară ca niciodată, datorită aplicaţiei StrimStory

Dacă ești un ascultător pasionat de cărți audio, atunci ai simţit delicioasa anticipare a apăsării butonului de „redare” atunci când ești gata să te scufunzi în următorul capitol al unei cărți audio.

Confortul este unul dintre avantajele evidente ale cărților audio: poți asculta oriunde, atâta timp cât ai telefonul și o baterie pentru încărcare. Pot cărţile audio să îmbogățească viața ta și a familiei în moduri pe care nu le-ai luat în considerare până acum? Răspunsul este DA, cu StrimStory sunt posibile povesti magice, informații prețioase și cel mai important momente unice. 

Cărțile audio sunt pentru toată lumea, dar este nevoie doar de o căutare rapidă online pentru a descoperi că majoritatea experților sunt de acord că există beneficii suplimentare pentru copii și adolescenți, mai ales atunci când vine vorba despre dezvoltarea alfabetizarii.  Cărțile audio construiesc și îmbunătățesc abilitățile vitale de alfabetizare, cum ar fi fluenţa, vocabularul, pronunția, conștientizarea fonetică și înțelegerea, acestea stimulând citirea.

Șansa de a face mai multe sarcini în timp ce ascultam o carte audio ne face sa ne simțim mai productivi și sa controlam timpul nostru. Combinarea iubirii noastre pentru cărți cu sarcini de care ne temem, deplasări lungi, treburi și antrenamente grele ne poate ajuta să ne sporim pozitivitatea.

Desigur, nimic nu dă viaţă unei poveşti mai bine decât un bun narator. Ascultătorii lucrează împreuna cu naratorul și autorul pentru a crea imagini mentale ale situațiilor și personajelor.

Cu StrimStory poţi să experimentezi beneficiile cărţilor audio având acces la toată librăria, oriunde şi oricând.

Tele7abc susţine o comunitate dezvoltată şi deschisă la noi informaţii spre cunoaștere. 

Categorii:

Ultimele articole

Mai multe din aceeași categorie
Related

131 de spitale vor fi dotate cu sistem de telemedicină pentru serviciul de urgenţă

Ministerul Sănătății a lansat licitaţia pentru achiziţia de soluţii...

Din septembrie, interacțiunea cu persoanele juridice se va desfășura exclusiv online

Direcţia Generală Impozite şi Taxe Locale Sector 3 continuă...

Robochat Maria, primul consilier vocațional digital

Primul consilier vocațional digital a apărut și se numește...

500.000 euro au fost alocați pentru aplicația L!NK de către MOCAPP

MOCAPP a alocat 500.000 de euro pentru aplicația L!NK...