fbpx

Tele7 ABC, se relansează

Data publicării:

În anul 1994, Tele7 ABC prindea contur pentru prima oară în România, fiind una dintre cele mai mari televiziuni private. A avut succes în rândul publicului, oameni care aspirau la un nou început, care aveau nevoie de altceva față de ceea ce le oferise până atunci Televiziunea Română. Tele7 Abc a oferit publicului acel altceva după care tânjeau, fiind totodată pista de lansare a multor oameni din domeniul media de azi.

După 16 ani de la ultima emisie a postului de televiziune care a făcut istorie in anii ’90, Tele7 ABC se relansează într-un nou format, astăzi 29 noiembrie, la orele 18:00, cu ajutorul casei de producție ARTSMA.

”Mă onorează faptul că, la 27 de ani de la lansarea Tele 7 abc, eu, împreună cu colegii mei de la ARTSMA, facem parte din acest proiect de relansare a unei televiziuni care a scris istorie în România şi care a creat atât de multe vedete de televiziune. Ne aşteaptă un drum greu, însă nimic bun nu vine vreodată uşor. Cel mai important lucru este că avem o echipă excepţională în care cred!”, a declarat Mihai Simion, CEO Artsma.

La rândul său, Raluca Găină producator general Tele7ABC, a declarat: ” „Va fi un post de televiziune generalist, cu emisiuni filmate în studio şi în diferite locaţii. Proiectul este susţinut din fonduri proprii, iar până în acest moment n-am discutat cu alţi investitori. Pentru moment, vom fi în spațiul online deoarece ne-am dorit cu tot sufletul să revenim în casele oamenilor, readucându-le entuziasmul de acum 27 ani. În ceea ce privește dosarul de licență CNA, sperăm curând să avem aprobarea și pentru operatorii de cablu”.

”Drumul renașterii Tele7ABC nu a fost unul ușor. Au fost momente când totul părea extrem de greu, dar datorită echipei dedicate și implicate, totul a mers în direcția pe care ne-am proiectat-o. Tin să mulțumesc echipei mele care zi de zi face totul pentru a fi mai buni și dvs. telespectatorilor care ne veți urmări.”, a declarat Cristian Ambrozie manager general Tele7 ABC.

Categorii:

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Ultimele articole

Mai multe din aceeași categorie
Related

Simona Țăranu și Claudiu Dumitrache vor prezenta cel mai așteptat eveniment monden al verii

Locația de lux Ambasad’Or Events din Otopeni va găzdui, pe 27...

Autodepășindu-te, îți recapeți echilibrul și confortul emoțional

Într-o lume parcă întoarsă pe dos, e greu să-ți...

Când nu-ți conștientizezi problema, te autosabotezi

Trăim viața în mod alert, într-o goană continuă spre...

Laureații Galei Premiilor Radar de Media 2022 (VIDEO)

Marți – 25 octombrie 2022, de la ora 19:00,...