fbpx

Tele7 ABC, se relansează

Data publicării:

În anul 1994, Tele7 ABC prindea contur pentru prima oară în România, fiind una dintre cele mai mari televiziuni private. A avut succes în rândul publicului, oameni care aspirau la un nou început, care aveau nevoie de altceva față de ceea ce le oferise până atunci Televiziunea Română. Tele7 Abc a oferit publicului acel altceva după care tânjeau, fiind totodată pista de lansare a multor oameni din domeniul media de azi.

După 16 ani de la ultima emisie a postului de televiziune care a făcut istorie in anii ’90, Tele7 ABC se relansează într-un nou format, astăzi 29 noiembrie, la orele 18:00, cu ajutorul casei de producție ARTSMA.

”Mă onorează faptul că, la 27 de ani de la lansarea Tele 7 abc, eu, împreună cu colegii mei de la ARTSMA, facem parte din acest proiect de relansare a unei televiziuni care a scris istorie în România şi care a creat atât de multe vedete de televiziune. Ne aşteaptă un drum greu, însă nimic bun nu vine vreodată uşor. Cel mai important lucru este că avem o echipă excepţională în care cred!”, a declarat Mihai Simion, CEO Artsma.

La rândul său, Raluca Găină producator general Tele7ABC, a declarat: ” „Va fi un post de televiziune generalist, cu emisiuni filmate în studio şi în diferite locaţii. Proiectul este susţinut din fonduri proprii, iar până în acest moment n-am discutat cu alţi investitori. Pentru moment, vom fi în spațiul online deoarece ne-am dorit cu tot sufletul să revenim în casele oamenilor, readucându-le entuziasmul de acum 27 ani. În ceea ce privește dosarul de licență CNA, sperăm curând să avem aprobarea și pentru operatorii de cablu”.

”Drumul renașterii Tele7ABC nu a fost unul ușor. Au fost momente când totul părea extrem de greu, dar datorită echipei dedicate și implicate, totul a mers în direcția pe care ne-am proiectat-o. Tin să mulțumesc echipei mele care zi de zi face totul pentru a fi mai buni și dvs. telespectatorilor care ne veți urmări.”, a declarat Cristian Ambrozie manager general Tele7 ABC.

Categorii:

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Ultimele articole

Mai multe din aceeași categorie
Related

„Generozitatea prin muzică”, o ediţie cu un program ce include peste 3500 dintre cei mai renumiţi artişti ai lumii

În această toamnă, Festivalul Internaţional "George Enescu" - ediţia...

Expoziția de artă Obsessive Memories va avea loc în perioada 2-28 august

Elite Art Gallery invită publicul la expoziţia intitulată Obsessive...

Caravana Metropolis ajunge pentru prima dată la Alexandria

Caravana Metropolis - cinema în Aer Liber ajunge pentru...

99% din biletele la UNTOLD au fost vândute

Biletele la festivalul UNTOLD au fost vândute în proporție...