fbpx

Accident la ambasada Rusiei în București: o mașină s-a izbit în porțile clădirii iar șoferul a murit

Data publicării:

La ora șase dimineața s-a făcut un apel la 112 după ce o mașină a intrat în porțile ambasadei Federației Ruse în România. Șoferul era conștient după izbitură, el ieșind din vehicul să vorbească cu militarul de la pază. Bărbatul responsabil pentru coliziune s-a autoincendiat.

”În această dimineaţă, în jurul orei 06,00, a fost sesizat un eveniment, în care a fost implicat un autoturism, care a părăsit şoseaua şi s-a lovit de gardul unei reprezentanţe diplomatice. Conducătorul auto este decedat şi a fost nevoie de intervenţia pompierilor pentru a stinge incendiul manifestat la autoturism”, a declarat Poliția Capitalei. Mașina avea numere de inscripționare din București.

Șoferul, Bogdan Drăghici, a mai avut probleme cu legea, după ce a fost acuzat în 2019 că și-a abuzat fiica.. Acesta avea interdicție de a părăsi țara până pe 26 mai 2022 și era condamnat la 15 ani de închisoare.

Martori ai anchetei au susținut cum că incidentul a fost unul plănuit dinainte de către inculpat. Circulația pe bulevardul Kiseleff a fost blocată, iar la momentul actual s-a demarat o investigație pentru a se afla cu certitudine cauza accidentului.

Categorii:

Ultimele articole

Mai multe din aceeași categorie
Related

Soluții noi propuse de OFA UGIR pentru evoluția educației din România

Într-o societate în care tema educației este abordată frecvent,...

Regal cultural dedicat eleganței și leadershipului feminin promovat de patronatul OFA UGIR

Patronatul Organizația Femeilor Antreprenor din Uniunea Generală a Industriașilor...

Gala Națională a Antreprenoriatului Feminin OFA UGIR a premiat excelența pe 1 martie

Cu ocazia intrării în cel de-al V-lea an de...