fbpx

A fost anunțat crearea unui nou conținut pentru NaradiX.ro

Data publicării:

Un nou conținut pentru NaradiX.ro, o platformă pentru formarea unei noi generații de elevi, a fost anunțat, pregătit și adaptat viitorului.

Peste 20.000 de elevi au reușit să recupereze materia școlară din ultimul an prin intermediul platformei NaradiX.ro. În pregătirea copiiilor au fost prezenți peste 2.039 de profesori înscriși pe platformă. De la lansarea acesteia, NaradiX.ro  a atins numărul de 170.000 de lecții finalizate de către elevi.

„Cu NaradiX.ro ne dorim să pregătim pentru provocările viitorului o nouă generație de tineri care au atât abilități practice, cât și cunoștințe de inteligență emoțională, dezvoltare personală etc., necesare pentru formarea armonioasă și completă. Platforma NaradiX.ro este locul unde elevii nu doar învață, ci și descoperă ceva complet nou: că şcoala poate fi instructivă şi foarte distractivă dacă este adaptată vremurilor pe care le trăim”, a menționat Andra Munteanu, Președinte al organizației Narada.

NaradiX.ro vine în plus cu câteva discipline  extracurriculare materiei de la școală, unde elevii beneficiază de cursuri aplicate care pun accent pe abilități, pasiune și învățare activă. Obiectivele platformei sunt cele de a susține generația tânără prin pregătirea pentru provocările viitorului într-un mod practic și de a continua procesul de educație remedială absolut necesară post pandemie, conform sursei menționate anterior.

Narada este o organizație care crede că fiecare reușită are rolul de a ne conduce spre următoarea. Este o echipă care susține inovația în educație, formată din minți agile care proiectează soluții sustenabile, de tehnologie pentru rezolvarea nevoilor educaționale din România.

Categorii:

Ultimele articole

Mai multe din aceeași categorie
Related

131 de spitale vor fi dotate cu sistem de telemedicină pentru serviciul de urgenţă

Ministerul Sănătății a lansat licitaţia pentru achiziţia de soluţii...

Din septembrie, interacțiunea cu persoanele juridice se va desfășura exclusiv online

Direcţia Generală Impozite şi Taxe Locale Sector 3 continuă...

Robochat Maria, primul consilier vocațional digital

Primul consilier vocațional digital a apărut și se numește...

500.000 euro au fost alocați pentru aplicația L!NK de către MOCAPP

MOCAPP a alocat 500.000 de euro pentru aplicația L!NK...