fbpx

Will Smith a primit interdiciție de la Oscaruri timp de 10 ani

Data publicării:

În urma incidentului în care actorul Will Smith l-a lovit pe comediantul Chris Rock, pe data de 27 martie 2022, Academia i-a interzis lui Smith să mai participe la următoarele gale. Interdiciția se întinde pe 10 ani.

Decizia a fost luată în cadrul Consiliului guvernatorilor din Los Angeles, consiliu care ar fi trebuit să aibă loc pe 18 aprilie. Acesta a fost mutat deoarece Will Smith a anunțat că se retrage din Academia de Film în urmă cu o săptămână.

„Consiliul de administrație a decis că, pentru o perioadă de 10 ani începând cu 8 aprilie 2022, lui Will Smith nu i se va permite să participe la niciun eveniment sau program al Academiei, în persoană sau virtual, inclusiv la premiile Academiei”, spune un reprezentat într-un comunicat. „Cea de-a 94-a ediție a premiilor Oscar trebuia să fie o celebrare a numeroaselor persoane din comunitatea noastră care au făcut o muncă incredibilă în ultimul an; totuși, acele momente au fost umbrite de comportamentul inacceptabil și dăunător al lui Will Smith”, s-a mai precizat în comunicat.

Cât despre premiul său, care de altfel este primul din cariera sa, nu-i va fi retras. El a jucat rolul lui Richard, tatăl lui Serena și Venus Williams și se prezintă povestea familiei lor de la începuturi până la apogeul în carieră al celor două surori.

„Accept şi respect decizia Academiei”, a fost reacția actorului în urma deciziei luate de consiliu. El și-a cerut iertare la gala Oscar live membrilor Academiei și pe rețelele sociale lui Chris Rock.

Categorii:

Ultimele articole

Mai multe din aceeași categorie
Related

Festivalul Minorităților, organizat în parcul Obor, sectorul 2

Primăria Sectorului 2 va organiza Festivalul Minorităților, în parcul...

Câștigătorii premiilor Pulitzer 2022

În cadrul ediției de decernare a premiilor Pulitzer din...

Untold deschide înscrierile pentru voluntari

Untold Cluj Napoca este în căutare de aproximativ 2000...