fbpx

Victorie Sorana Cîrstea în semifinalele calificărilor de la Cincinnati

Data publicării:

Sorana Cîrstea ( 30 ani, nr 77 WTA) a învins-o, în semifinalele calificărilor turneului de la Cincinnati, pe noul copil-minune al S.U.A., Robin Montgomery (15 ani, nr 597 WTA) în două seturi cu scorul de 6-1, 6-4. Românca a obținut această victorie după o oră și 22 de minute, reușind astfel să își asigure un cec de 5.000 de dolari și să își adauge în clasament încă 20 de puncte WTA.

Robin Montgomery

Robin Montgomery și-a început evoluția în tenis, la vârsta de numai 14 ani, anul trecut în turneul de la Cincinnati, în calificări, unde a fost învinsă de jucătoarea australianca Destanee Aiava.
Sorana Cîrstea o va întâlni în ultimul tur al calificărilor al turneului de simplu WTA de la Cincinnati, dotat cu premii totale în valoare de 1.950.079 dolari, care se desfășoară anul acesta pe arenele Flushing Meadows din New York, pe rusoaica Ana Kalinskaia. Cele două se vor înfrunta în premieră, în cadrul acestui turneu WTA.
Kalinskaia (21 ani, 117 WTA) a învins-o în prima rundă a calificărilor pe românca Patricia Țig (26 ani, 86 WTA), în două seturi, cu scorul de 6-4, 6-2, după un meci cu o durată de o oră și patruzeci de minute. Românca va primi pentru participare drept premiu, un cec de 3.000 de dolari și un punct WTA.

Categorii:

Ultimele articole

Mai multe din aceeași categorie
Related

Marcel Ciolacu, alături de sportivii români

Marcel Ciolacu a fost alături de sportivii români pe...

Peste 800 de sportivi s-au înscris la Maratonul Nisipului

Maratonul Nisipului se va desfășura sâmbătă, 21 mai, pe...

Un înotător egiptean cu piciorul amputat intră în cartea recordurilor

Omar Hagezy este un înotător egiptean în vârstă de...

Intrare liberă la meciul dintre Dinamo Kiev și Sporting Lisabona

Meciul de fotbal dintre Dinamo Kiev și Sporting Lisabona...