fbpx

Victorie Sorana Cîrstea în semifinalele calificărilor de la Cincinnati

Data publicării:

Sorana Cîrstea ( 30 ani, nr 77 WTA) a învins-o, în semifinalele calificărilor turneului de la Cincinnati, pe noul copil-minune al S.U.A., Robin Montgomery (15 ani, nr 597 WTA) în două seturi cu scorul de 6-1, 6-4. Românca a obținut această victorie după o oră și 22 de minute, reușind astfel să își asigure un cec de 5.000 de dolari și să își adauge în clasament încă 20 de puncte WTA.

Robin Montgomery

Robin Montgomery și-a început evoluția în tenis, la vârsta de numai 14 ani, anul trecut în turneul de la Cincinnati, în calificări, unde a fost învinsă de jucătoarea australianca Destanee Aiava.
Sorana Cîrstea o va întâlni în ultimul tur al calificărilor al turneului de simplu WTA de la Cincinnati, dotat cu premii totale în valoare de 1.950.079 dolari, care se desfășoară anul acesta pe arenele Flushing Meadows din New York, pe rusoaica Ana Kalinskaia. Cele două se vor înfrunta în premieră, în cadrul acestui turneu WTA.
Kalinskaia (21 ani, 117 WTA) a învins-o în prima rundă a calificărilor pe românca Patricia Țig (26 ani, 86 WTA), în două seturi, cu scorul de 6-4, 6-2, după un meci cu o durată de o oră și patruzeci de minute. Românca va primi pentru participare drept premiu, un cec de 3.000 de dolari și un punct WTA.

Categorii:

Distribuie acest articol:

Popular

Mai multe din aceeași categorie
Related

Cristiano Ronaldo, cel mai bun marcator din istoria fotbalului

Cristiano Ronaldo a revendicat titlul de cel mai bun...

Mick Schumacher calcă pe urmele tatălui său, Michael Schumacher

Decizia luată de Mick Schumacher debuta în acest sezon...

PSG-Basaksehir

Arbitrul roman Sebastian Colțescu a fost acuzat de rasism....

Barcelona – Juventus

Astăzi, 8 decembrie, Barcelona va întâlni Juventus în ultima...