fbpx

Untold deschide înscrierile pentru voluntari

Data publicării:

Untold Cluj Napoca este în căutare de aproximativ 2000 de voluntari care doresc să trăiască experiența festivalului din Ardeal. Untold a ajuns la cea de-a șapte ediție și va dura patru zile și patru nopți. Tinerii care au peste 16 de ani se pot înscrie online între 17 mai și 9 iunie: http://www.untold.com/volunteers/. Răspunsurile finale vor fi primite la data de 15 iunie.

Voluntarii au posibilitatea de a-și alege departamentul din care vor să facă parte: Acces, Acreditări, Angels, Check-in, Emergency Team, Logistică, Backstage, User Experience, Resolution și Stewarzi. Tinerii selectează trei departamente ca opțiuni și vor ajunge să fie distribuiți la unul în funcție de locuri și de poziția pe care l-a ocupat în clasamentul personal. De menționat este faptul că voluntarii pot face parte și din stuff-ul artiștilor care vor încânta mulțimea de la Cluj.

Festivalul are loc între 4 si 7 august iar printre artiștii prezenți se numără: Above and Beyond, Anne-Marie, David Guetta, Don Diablo, G-Eazy, Kygo și mulți alții. Lista completă se găsește pe site-ul untold.com.

Categorii:

Ultimele articole

Mai multe din aceeași categorie
Related

Festivalul Minorităților, organizat în parcul Obor, sectorul 2

Primăria Sectorului 2 va organiza Festivalul Minorităților, în parcul...

Câștigătorii premiilor Pulitzer 2022

În cadrul ediției de decernare a premiilor Pulitzer din...

Ziua Europei la UNATC

Ziua Europei se sărbătorește la UNATC, luni, 9 mai,...