fbpx

Untold deschide înscrierile pentru voluntari

Data publicării:

Untold Cluj Napoca este în căutare de aproximativ 2000 de voluntari care doresc să trăiască experiența festivalului din Ardeal. Untold a ajuns la cea de-a șapte ediție și va dura patru zile și patru nopți. Tinerii care au peste 16 de ani se pot înscrie online între 17 mai și 9 iunie: http://www.untold.com/volunteers/. Răspunsurile finale vor fi primite la data de 15 iunie.

Voluntarii au posibilitatea de a-și alege departamentul din care vor să facă parte: Acces, Acreditări, Angels, Check-in, Emergency Team, Logistică, Backstage, User Experience, Resolution și Stewarzi. Tinerii selectează trei departamente ca opțiuni și vor ajunge să fie distribuiți la unul în funcție de locuri și de poziția pe care l-a ocupat în clasamentul personal. De menționat este faptul că voluntarii pot face parte și din stuff-ul artiștilor care vor încânta mulțimea de la Cluj.

Festivalul are loc între 4 si 7 august iar printre artiștii prezenți se numără: Above and Beyond, Anne-Marie, David Guetta, Don Diablo, G-Eazy, Kygo și mulți alții. Lista completă se găsește pe site-ul untold.com.

Categorii:

Ultimele articole

Mai multe din aceeași categorie
Related

„Generozitatea prin muzică”, o ediţie cu un program ce include peste 3500 dintre cei mai renumiţi artişti ai lumii

În această toamnă, Festivalul Internaţional "George Enescu" - ediţia...

Expoziția de artă Obsessive Memories va avea loc în perioada 2-28 august

Elite Art Gallery invită publicul la expoziţia intitulată Obsessive...

Caravana Metropolis ajunge pentru prima dată la Alexandria

Caravana Metropolis - cinema în Aer Liber ajunge pentru...

99% din biletele la UNTOLD au fost vândute

Biletele la festivalul UNTOLD au fost vândute în proporție...