fbpx

Trupa italiană Maneskin: „Nu vom concerta în Rusia”

Data publicării:

Maneskin, trupa câștigătoare a Eurovision de anul trecut, a anunțat că Rusia va fi exclusă din turneul mondial de anul acesta.

Maneskin se bucură de un real succes, drept urmare a „solicitărilor foarte numeroase”, trupa și-a extins primul turneu mondial în încă alte 16 orașe din Statele Unite și din Canada.

Încă din februarie, trupa anunțat că având în vedere contextul actual, lista concertelor va fi modificată, iar luni au declarat oficial excluderea Rusiei din turneu: „suntem devastați de suferințele poporului ucrainean și vrem să ne arătăm solidaritatea totală. Din cauza deciziilor luate de cei care se află la putere, care curmă viața unor civili nevinovați, nu vom concerta în Rusia”.

Turneul este programat pentru perioada 31 octombrie 2022-11 aprilie 2023. Primul concert va avea loc la Seattle, iar la Barcelona, Spania va ajunge anul viitor, la Palau Saint Jordi.
Trupa este formată din patru membrii: Damiano David, Victoria De Angelis, Thomas Raggi și Ethan Torchio. Aceaștia s-au făcut remarcați după deschiderea concertelor formației The Rolling Stones, unde cover-ul după melodia „Beggin”, a lui Madcon, a avut un adevărat succes și a devenit un fenomen pe rețelele de socializare.

Categorii:

Ultimele articole

Mai multe din aceeași categorie
Related

„Generozitatea prin muzică”, o ediţie cu un program ce include peste 3500 dintre cei mai renumiţi artişti ai lumii

În această toamnă, Festivalul Internaţional "George Enescu" - ediţia...

Expoziția de artă Obsessive Memories va avea loc în perioada 2-28 august

Elite Art Gallery invită publicul la expoziţia intitulată Obsessive...

Caravana Metropolis ajunge pentru prima dată la Alexandria

Caravana Metropolis - cinema în Aer Liber ajunge pentru...

99% din biletele la UNTOLD au fost vândute

Biletele la festivalul UNTOLD au fost vândute în proporție...