fbpx

Transylvania Classic, la Sibiu: competiția dedicată maşinilor clasice şi electrice

Data publicării:

Transylvania Classic revine anul acesta cu punctul de întâlnire al maşinilor clasice şi electrice într-un raliu de regularitate care se va desfăşura pe cele mai frumoase drumuri din județul Sibiu, între 10-12 august.

Cele peste 60 de echipaje înscrise în competiție vor putea descoperi  zonele pitoreşti din Mărginimea Sibiului, bisericile fortificate din Richiş, Pelişor şi Biertan şi, desigur, vor avea ocazia să urce pe Transfăgărăşan până la Bâlea Lac.

La eveniment pot participa atât piloţi amatori, cât şi piloţi profesionişti, cu modele clasice, din categoria Young Timer sau maşini electrice.

,,Şi anul acesta vom avea la start atât modele clasice, dar şi electrice. Este o competiţie deschisă oricărei persoane care deţine un permis de conducere şi o maşină care se încadrează în regulament şi care vrea să descopere cele mai frumoase drumuri din judeţul Sibiu în cadrul unei competiţii inedite”, declară Sorin Itu, organizatorul  Transylvania Classic 2023.

Punctul central al evenimentului este Piaţa Mică din Sibiu. Din acest punct, concurenții se pregătesc să  plece pe un traseu de peste 400 de kilometri.

Joi este programat startul festiv, iar vineri şi sâmbătă probele speciale de regularitate. Festivitatea de premiere va avea loc sâmbătă seara, tot în Piaţa Mică din Sibiu, locul de plecare.

Categorii:

Ultimele articole

Mai multe din aceeași categorie
Related

Regal cultural dedicat eleganței și leadershipului feminin promovat de patronatul OFA UGIR

Patronatul Organizația Femeilor Antreprenor din Uniunea Generală a Industriașilor...

Gala Națională a Antreprenoriatului Feminin OFA UGIR a premiat excelența pe 1 martie

Cu ocazia intrării în cel de-al V-lea an de...

Dezbateri privind demersurile României și ale Bulgariei de aderare la spațiul Schengen, la Ruse

Ministrul Economiei, Anteprenoriatului și Turismului, Ștefan Oprea și ministrul...