fbpx

Spartan își continuă expansiunea pe piață. Un nou restaurant, deschis în Capitală

Data publicării:

Spartan, unul dintre cele mai mari lanțuri de restaurante de tip fast-food din România, își continuă expansiunea pe piață din București, în Auchan Titan.

Deschiderea unui nou restaurant Spartan în complexul Auchan Titan a venit cu o tombolă specială, cu un premiu în valoare de 500 de euro. În plus, clienții care au călcat pragul noii locații au beneficiat de o promoție la Gyros, 1+1 gratis, conform unui comunicat Mediafax.

Noua locație Spartan s-a bucurat de un real succes în primele 2 zile de la deschidere după ce peste 1200 de clienți au trecut pragul restaurantului. Tot în restaurantul din Auchan Titan s-a implementat și noul concept al lanțurilor de tip fast-food, smart – kioskurile self order.

„Concomitent cu strategia de expansiune în Capitală și în țară, compania noastră investește în inovație și digitalizare, pentru că sunt două domenii care ne preocupă din ce în ce mai mult. De anul acesta, am început să ne pregătim pentru a implementa în restaurantele noastre concepte smart. Primul dintre aceastea este kiosk-ul self order, care le permite clienților noștri să comande rapid, ușor și în siguranță produsele dorite, fără a mai pierde timpul la coadă”, a declarat Ștefan Mandachi, fondatorul Spartan, conform aceleași surse.

Spartan Restaurant este unul dintre cele mai mari restaurante fast-food din România cu produse care au la bază carne rotisată, vânzând cu prioritate gyros și souvlaki. În toamna anului 2021, Spartan deținea 69 de restaurante, în 41 de orase. Specificul este parțial grecesc și se reflectă în modalitatea de prăjire a cărnurilor, coacerea produselor de panificație tip pita și împachetarea ingredientelor în lipie.

Categorii:

Ultimele articole

Mai multe din aceeași categorie
Related

Regal cultural dedicat eleganței și leadershipului feminin promovat de patronatul OFA UGIR

Patronatul Organizația Femeilor Antreprenor din Uniunea Generală a Industriașilor...

Gala Națională a Antreprenoriatului Feminin OFA UGIR a premiat excelența pe 1 martie

Cu ocazia intrării în cel de-al V-lea an de...

Dezbateri privind demersurile României și ale Bulgariei de aderare la spațiul Schengen, la Ruse

Ministrul Economiei, Anteprenoriatului și Turismului, Ștefan Oprea și ministrul...