fbpx

Lockdown-ul anti-COVID-19 din Shanghai este extins pe o perioadă nelimitată

Data publicării:

Lockdown-ul din Shanghai este extins pe o perioadă fără termen limită. Comisia de Sănătate de la Beijing raportează marți, la nivel național, peste 16.000 de cazuri active de COVID-19.

Oficialii din Shanghai anunță noi măsuri antipandemice, care vor fi implementate după primirea rezultatelor în urma testării în masă a populației, informează Agerpres.        

În ultimele zile, în Shanghai, au fost raportate peste 13.000 de infectări, numărul de cazuri de la începutul lunii martie ajungând la peste 70.000. De asemenea, Jilin, o provincie din nord-estul Chinei este puternic afectată de acest val epidemiologic.

Interdicțiile care au fost impuse în privința circulației persoanelor din vestul orașului Shanghai urmau să se încheie astăzi, 5 aprilie, însă acestea au fost prelungite fără a avea un termen limită, cetățenii fiind încurajați să rămână în locuințele lor, conform aceleași surse.

Pandemia de COVID-19 este o pandemie la nivel global în curs de desfășurare a bolii COVID-19 cauzată de sindromul respirator acut sever SARS-CoV-2. În România, de la începutul pandemiei de coronavirus au fost înregistrate peste 2,8 milioane de cazuri și peste 65.000 de decese.

Categorii:

Ultimele articole

Mai multe din aceeași categorie
Related

România este prezentă la Târgul Internațional de Artă Contemporană ARCO Madrid

ARCO Madrid, unul dintre principalele târguri de artă contemporană...

Pentru prima dată de la începutul războiului, Putin pleacă din Rusia

Războiul ruso-ucrainean a izbucnit la data de 24 februarie,...

Curtea Supremă din SUA a stârnit numeroase reacții în urma deciziei de a interzice avortul

Atât liderii internaționali, cât și oamenii obișnuiți au avut...

O copie rară a primului volum din seria „Harry Potter” va fi scoasă la vânzare

Cartea  "Harry Potter and the Philosopher's Stone" va fi...