fbpx

Lockdown-ul anti-COVID-19 din Shanghai este extins pe o perioadă nelimitată

Data publicării:

Lockdown-ul din Shanghai este extins pe o perioadă fără termen limită. Comisia de Sănătate de la Beijing raportează marți, la nivel național, peste 16.000 de cazuri active de COVID-19.

Oficialii din Shanghai anunță noi măsuri antipandemice, care vor fi implementate după primirea rezultatelor în urma testării în masă a populației, informează Agerpres.        

În ultimele zile, în Shanghai, au fost raportate peste 13.000 de infectări, numărul de cazuri de la începutul lunii martie ajungând la peste 70.000. De asemenea, Jilin, o provincie din nord-estul Chinei este puternic afectată de acest val epidemiologic.

Interdicțiile care au fost impuse în privința circulației persoanelor din vestul orașului Shanghai urmau să se încheie astăzi, 5 aprilie, însă acestea au fost prelungite fără a avea un termen limită, cetățenii fiind încurajați să rămână în locuințele lor, conform aceleași surse.

Pandemia de COVID-19 este o pandemie la nivel global în curs de desfășurare a bolii COVID-19 cauzată de sindromul respirator acut sever SARS-CoV-2. În România, de la începutul pandemiei de coronavirus au fost înregistrate peste 2,8 milioane de cazuri și peste 65.000 de decese.

Categorii:

Ultimele articole

Mai multe din aceeași categorie
Related

Pentru prima dată de la începutul războiului, Putin pleacă din Rusia

Războiul ruso-ucrainean a izbucnit la data de 24 februarie,...

Curtea Supremă din SUA a stârnit numeroase reacții în urma deciziei de a interzice avortul

Atât liderii internaționali, cât și oamenii obișnuiți au avut...

O copie rară a primului volum din seria „Harry Potter” va fi scoasă la vânzare

Cartea  "Harry Potter and the Philosopher's Stone" va fi...

Criza de lapte praf în Statele Unite ale Americii- Joe Biden apelează la armată

31 de tone de lapte praf au fost transportate...