fbpx

Serialul în care Volodomir Zelensky joacă rolul unui președinte, disponibil pe Netflix România

Data publicării:

Înainte de a deveni cel de al șaselea președinte al Ucrainei , Volodomir Zelensky a fost actor și comediant. Serialul în care a avut rolul principal, „Servant of the people”/ „Servitorul poporului” a rulat în perioada 2017-2021 și este disponibil spre vizionare și în România. Acesta a avut milioane de solicitări din partea iubitorilor de filme.

Serialul- satiră a fost produs chiar de Zelensky în 2015, urmând ca doi ani mai târziu să fie difuzat și în Statele Unite ale Americii, pe Netflix. De pe 16 martie, acesta poate fi urmărit de cei care au abonament la programul de filme și seriale Netflix.

„Servant of the people” a avut trei sezoane și a fost întrerupt în momentul în care fostul actor a candidat pentru președenția Ucrainei. Serialul este o „oglindire” a realității, întrucât partidul din care făcea parte președintele purta același nume.

„Servitorul poporului” îl are în centru pe Vasyl Petrovych Goloborodko, un profesor de istorie în vârstă de treizeci de ani, care este ales ca președinte după ce un videoclip cu el vorbind despre corupția guvernului a ajuns viral. Serialul este în limba rusă, dar are subtritrarea în limba engleză.

Deși Volodomir Zelensky și-a întrerupt cariera de actorie, poporul a continuat să vizioneze emisiunile în care își făcea apariția, iar în urma izbucnirii războiului zeci de televiziuni internaționale au căutat să cumpere licența pentru serial.

Categorii:

Ultimele articole

Mai multe din aceeași categorie
Related

„Generozitatea prin muzică”, o ediţie cu un program ce include peste 3500 dintre cei mai renumiţi artişti ai lumii

În această toamnă, Festivalul Internaţional "George Enescu" - ediţia...

Expoziția de artă Obsessive Memories va avea loc în perioada 2-28 august

Elite Art Gallery invită publicul la expoziţia intitulată Obsessive...

Caravana Metropolis ajunge pentru prima dată la Alexandria

Caravana Metropolis - cinema în Aer Liber ajunge pentru...

99% din biletele la UNTOLD au fost vândute

Biletele la festivalul UNTOLD au fost vândute în proporție...