fbpx

Răspunsul Academiei de Film pentru incidentul de la gala Oscarurilor

Data publicării:

Duminică, 27 martie 2022, a avut loc mult așteptata gală a premiilor Oscar, ediția nr 94. În cadrul acesteia, Will Smith l-a lovit pe actorul Chris Rock după ce aceasta a făcut o glumă deplasată despre soția lui Smith.

„Academia nu acceptă violenţa sub nicio formă. În această seară suntem încântaţi să sărbătorim câştigătorii noştri a 94-a premii Oscar, care merită acest moment de recunoaştere din partea colegilor lor şi a iubitorilor de film din întreaga lume”, a susținut aceasta, potrivit news.ro.

Luni dimineață a avut loc o întâlnire virtuală între membrii Academiei, unde s-a discutat o decizie privind comportamentul lui Will Smith. Potrivit CNN, nu s- a luat nicio decizie finala întrucât întâlnirea a fost una „aprinsă” și „divizată”, iar grupul format din 12 membrii influenți ai Academiei nu are putere disciplinară, dar poate influența Consiliul Guvernatorilor Americani în orice viitor răspuns.

Conform poliției din LA, Chris Rock nu va depune plângere împotriva lui Will Smith pentru incident. De amintit este faptul că  Smith a primit primul Oscar din cariera sa, pentru filmul „King Richard”, unde a intrerpretat rolul tatălui lui Venus și Serena Williams. Actorul și-a cerut iertare pentru gestul său atât în discursul de acceptare a premiului, cât și pe rețelele sociale.

Categorii:

Ultimele articole

Mai multe din aceeași categorie
Related

„Generozitatea prin muzică”, o ediţie cu un program ce include peste 3500 dintre cei mai renumiţi artişti ai lumii

În această toamnă, Festivalul Internaţional "George Enescu" - ediţia...

Expoziția de artă Obsessive Memories va avea loc în perioada 2-28 august

Elite Art Gallery invită publicul la expoziţia intitulată Obsessive...

Caravana Metropolis ajunge pentru prima dată la Alexandria

Caravana Metropolis - cinema în Aer Liber ajunge pentru...

99% din biletele la UNTOLD au fost vândute

Biletele la festivalul UNTOLD au fost vândute în proporție...