fbpx

PSD cere anchetă privind falsificarea datelor în pandemie

Data publicării:

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu  a anunţat că, în urma declaraţiilor lui Vlad Voiculescu cu privire la falsificarea bilanţurilor Covid, social-democraţii cer constituirea unei comisii parlamentare de anchetă, pentru a face lumină în acest caz.

„Am văzut că domnul prim-ministru vine cu mâna întinsă la noi să cerșească ajutor. Acum când le e frică de furia oamenilor au venit să ne ceara ajutor.

Se adevereşte tot ce am prezentat noi despre guvernul Cîțu: bugetul, PNRR și planul de combatere a pandemiei. Planul făcut de noi acum un an de zile, testarea rapidă în școli, problematica ATI, pentru că toată pandemia s-a vorbit despre viață și moarte la ATI, accesul bolnavilor cronici la sistemul de sănătate. Au refuzat de fiecare dată să aibă discuții cu PSD.

Acum, când românii s-au săturat de prostia lor și au ieșit în stradă, domnii Cîțu, Iohannis și Barna cheama PSD la discuții. Guvernul trebuie să stea în casă. Românii trebuie să își ducă copiii la scoala, să își vadă de afacerile lor și economia să funcționeze. E clar că măsurile au adus haos.

Domnul Cîțu ar trebui să lase politica și să se apuce de guvernare. Am decis să cerem constituirea unei comisii parlamentare de anchetă privind falsificarea datelor din pandemie. Sper ca USR să nu închidă ideea de transparență și să voteze înființarea acestei comisii, altfel este părtaș la această falsificare. Această comisie vizează faptul că s-au falsificat date pentru a se putea organiza alegerile. Vizează și postarea lui Vlad Voiculescu, de aceea am și făcut apel la USR. Nu s-au raportat ultimele două zile, iar unde erau focare au fost scoase din raportare.

Guvernul trebuie să fie eficient, să facă prevenție, iar guvernul face doar politică. Nu poți să ții oamenii în casa o lună pentru ca companiile clientelei tale politice să fure. Se revoltă oamenii. „, a spus Marcel Ciolacu.

Categorii:

Ultimele articole

Mai multe din aceeași categorie
Related

Gala Națională a Antreprenoriatului Feminin OFA UGIR a premiat excelența pe 1 martie

Cu ocazia intrării în cel de-al V-lea an de...

Dezbateri privind demersurile României și ale Bulgariei de aderare la spațiul Schengen, la Ruse

Ministrul Economiei, Anteprenoriatului și Turismului, Ștefan Oprea și ministrul...

Discuţii consultative, la Palatul Victoria, în contextul noilor măsuri fiscal-bugetare

La Palatul Victoria, au avut loc astăzi consultări între...

Guvernul României aşteaptă din partea Ucrainei prezentarea Planului de Acţiune cu privire la măsurile eficiente de control al exportului

Guvernul României aşteaptă din partea Ucrainei prezentarea Planului de...