fbpx

Patru cazări de vis în România

Data publicării:

 

Când vine vorba de planificat o vacanță, știm cu toții cât de greu este să alegem destinația perfectă și mai ales la un preț rezonabil. Așadar, va propunem câteva destinații turistice de vis pe care, cu siguranță nu le veți regreta.

  1. Cabana lu’ Ilie- Șinca Nouă, Brașov

Această cabană este ideală pentru oricine dorește să scape de zgomotele orașului și să se retragă în natură pentru câteva zile. Căsuța dispune de două dormitoare, pentru 4 oaspeți, șemineu, wi-fi, frigider, congelator, ustensile esențiale de gătit, veselă, plită electrică, cuptor, cafetieră și multe altele. Prețul pe noapte variază între 475 și 510 lei, în funcție de perioadă. De exemplu, dacă doriți un sejur de 3 nopți în luna martie, prețul pe noapte va fi 517 lei, ceea ce însemnă 1,500 lei pentru 4 persoane. În apropiere puteți vizita Mânăstirea rupestră Șinca Veche. Aceasta a fost cunoscută sub denumirea de „Templul Ursitelor” și se bănuiește că ar avea o vechime de peste 7.000 de ani.

Sursa foto: Airbnb
  1. The Wooden Nest- Moacșa, Covasna

Această cabană atrage atenția datorită design-ului interior ce ne duce cu gândul la căsuțele de vacanță internaționale. Având 2 dormitoare și 5 paturi, aceasta este ideală atât pentru familii, cât și pentru grupuri de prieteni, dispunând de 7 locuri pentru oaspeți. Prețul pe noapte la această cabană variază între 340 și 450 lei, în funcție de perioada dorită. Zona este liniștită, înconjurată de pădure și totodată cu foarte multe locuri de vizitat. La câțiva kilometri de Moacșa puteți vizita lacul Pădureni, orașul Brașov iar spre Miercurea Ciuc, puteți vedea lacul Frumoasa ce servește pentru alimentarea cu apă potabilă a municipiului Miercurea Ciuc.

 

Sursa foto: Airbnb

 

  1. Tiny Wooden Cottage- Lacul Reci, Covasna

Micuța cabană de lemn o putem găsi la distanță de câțiva kilometri de satul Reci. Este destinația perfectă pentru cei care doresc un loc intim de petrecut câteva nopți. Spațiul dispune de 3 dormitoare, 4 paturi, gradină, grătar, bucătărie dotată cu veselă și ustensile esențiale, șemineu, pick-up și multe altele. La fel ca Wooden Nest, cabana crează o atmosferă magică care merită încercată. Atât vara cât și iarna, pe lac se pot defășura diverse activități, cum ar fi, plimbări cu caiacul, paddleboard sau patinat pe lacul înghețat. În jurul rezervației naturale vă puteți bucura și de plimbări cu bicicleta sau drumeții în zona Balvanyos. Gazdele sunt foarte primitoare și călduroase iar prețurile variază între 455 și 520 lei pe noapte.

Sursa foto: Airbnb
  1. Natura Relaxing House Kismedeser- Medișoru Mic, Harghita

Cea de a patra cabană ne duce cu gândul la un conac vechi dar foarte bine întreținut. Peisajele din zona Medișoru Mic sunt spectaculoase și ne transpun ușor în perioada medievală. Deși este foarte mare, această cazare dispune doar de 2 dormitoare, ceea ce înseamnă ca poate găzdui doar 4 oaspeți, dar perfecta pentru o familie. La fel ca și celelalte căsuțe, bucătăria este dotată cu vesela, ustensile esențiale de gătit, frigider, congelator, plită cu gaz, cuptor. În curte te poți bucura de priveliște dintr-un hamac sau poți savura un vin fiert la grătar. Prețurile pornesc de la 135 lei pe noapte și pot urca până la 150 lei. Cu siguranță este locul perfect și ieftin de care să te bucuri minim 3 nopți.

Sursa foto: Airbnb

Cele patru cazări pot fi găsite pe platforma www.airbnb.com luând contact direct cu proprietarul. Fiecare cabană are ceva magic și cu siguranță veți avea un sejur plăcut în oricare dintre locații.

Categorii:

Ultimele articole

Mai multe din aceeași categorie
Related

Cel mai mai important eveniment aviatic european a început la Cluj-Napoca (FOTO)

Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj a fost astăzi (23...

Decizia Greciei cu privire la sezonul estival

Pentru că urmează sezonul estival și Grecia își așteaptă...

Istanbul, orașul turistic pe 2 continente

Istabulul este singurul oraș din lume care se întinde...

Orașe din România care merită vizitate în concediu

Orașele din țara noastră sunt pline de clădiri istorice,...