fbpx

Ce filme noi vom putea urmări pe HBO GO

Data publicării:

 

Începând cu data de 24 februarie, HBO GO propune o selecție interesantă de filme, din aproape toate genurile și pentru aproape toate gusturile. Vă invităm să fiți cu ochii pe ele de îndată de apar pentru că, nu se știe niciodată când și câte nominalizări la premiile Ocar, vor primi.

 

  1. Frederick Douglass: În cinci discursuri (2022)

Filmul documentar  „ Frederick Douglass: În cinci discursuri” va avea premiera pe HBO GO pe 24 februarie. În acest film de 56 de minute îi veți putea urmări pe Nicole Beharie, Colman Domingo, Jonathan Majors, Denzel Whitaker și Jeffrey Wright aducând la viață povestea celui mai faimos activist anti-sclavie din America, în regia Julia Marchesi. Povestea acestuia este cel puțin cutremurătoare și cine poate simți mai puternic ura pentru sclavie dacă nu un bărbat de culoare care a trecut prin această experiență?

 

  1. Soția pilotului (2021)

Dacă vă pasionează filmele dramă, „ Soția pilotului” trebuie neaparat să-l puneți pe listă. Filmul de origine germană va apărea pe HBO GO pe 26 februarie. Povestea începe în studenție, în jurul anului 1990, când tânăra Asli îl întâlnește pe viitorul său soț, Saeed, dar cu cât se apropie secolul XXI, cu atât situația devine mai tensionată pe mai multe planuri.

 

  1. Fuga peste graniță (2020)

Acest film de familie și război va avea premiera tot pe 26 februarie. Acțiunea se petrece în anul 1942 după ocuparea Norvegiei de către germani, când doi frați află că părinții lor au fost arestați și pornesc spre Suedia împreună cu doi copii evrei, pe care cei doi decid să-i ajute să evadeze. Dacă doriți să urmăriți un film impresionant alături de familie, acesta este cea mai bună opțiune pentru că ne oferă o poveste inspirată din istorie.

 

  1. Alertă de gradul zero (2013)

Dacă nu ați apucat să vedeți „Alertă de gradul zero”, din data de 3 martie îl veți putea urmări pe HBO GO.  Acest film de acțiune și thriller ni-l prezintă pe Channing Tatum în rolul de polițist, căruia îi fusese respinsă cererea de a se angaja în Serviciile Secrete  și merge împreună cu fiica sa să viziteze Casa Albă. Aceasta este atacată de un grup paramilitar iar Cale (polițistul) va face tot ce-i stă în putere să-și salveze fiica și președintele.

 

  1. Noi suntem familia Miller (2013)

După o săptămână încărcată la muncă, trebuie să-ți acorzi timp și pentru relaxare. Toată lumea are nevoie de puțină comedie, așa că HBO GO ne va pune la dispoziție de la 1 martie, un film comedie și crimă. Vă veți putea amuza de aventura lui Jannifer Aniston, Jason Sudeikis, Emma Roberts și Will Poulter. Acțiunea se petrece în jurul unui traficant de droguri care își creează o familie falsă pentru a putea transporta o încărcătură uriașă de marijoana din Statele Unite în Mexic. Pregătiți-vă să descoperiți poveștile fiecărui membru al familiei traficantului.

Cele cinci recomandări de filme ar putea îmbrăca un weekend într-o atmosferă relaxantă alături de familie și prieteni, cum nu v-ați mai bucurat de mult. Vă dorim vizionare plăcută!

Categorii:

Popular

Mai multe din aceeași categorie
Related

Regal cultural dedicat eleganței și leadershipului feminin promovat de patronatul OFA UGIR

Patronatul Organizația Femeilor Antreprenor din Uniunea Generală a Industriașilor...

Maison Olfactif și Beautyceutic, două concepte inovatoare create în România

Maison Olfactif și Beautyceutic sunt două branduri inovatoare, 100%...

Astra Film Festival, ediţia aniversară „30 de ani de film documentar”

În perioada 15-22 octombrie 2023, va avea loc la...