fbpx

One Herăstrău Office a atins un grad de ocupare de 100%

Data publicării:

One Herăstrău Office a atins gradul de 100% în ceea ce privește ocuparea acesteia. Suprafața totală inchiriabilă de 8.116mp este în prezent ocupată.

One United Properties (ONE) este principalul investitor și dezvoltator imobiliar de proiecte sustenabile, de birouri de ultimă generație din România. Acesta a anunțat că One Herăstrau Office, clădirea de birouri din Nordul Capitalei, este ocupată total.

„Clădirea One Herăstrău Office a intrat în portofoliul nostru de birouri în anul 2020, iar prin închirierea completă a spațiilor sale de lucru moderne și certificate, aceasta și-a crescut valoarea de piață, contribuind la strategia companiei noastre în privința creșterii veniturilor provenite din închiriere. Companiile care au acum sediul în această clădire activează în domenii precum avocatură, financiar, dar și transport sau inginierie și sunt companii care au ales să acorde o atenție sporită spațiului în care își desfășoară activitatea zilnică”, spune Mihai Păduroiu, CEO Office Division One United Properties.

Clădirea de birouri dispune de 7 etaje și locuri de parcare distribuite pe 3 etaje subterane. Desigur că aceasta este în continuare într-un proces de dezvoltare, având în curs certificarea LEED Gold, sistemul riguros de certificare a construcțiilor sustenabile, bazat pe criterii ca eficiența energetică, reducerea consumului de apă, a emisiilior de dioxid de carbon, îmbunătățirea calității aerului în interiorul clădirilor, conform sursei menționate anterior.

Portofoliul Office al companiei include 101.000 mp de spații și birouri din care fac parte One Tower, One Cotroceni Park Office Faza 1, One Herăstrău Office și One North Gate, suprafața ajungând la 136.000 mp după livrarea One Cotroceni Park Office Faza2.

Categorii:

Ultimele articole

Mai multe din aceeași categorie
Related

Noaptea Muzeelor la sate

Patrimoniul cultural rural va fi promovat de Rețeaua Națională...

9 din 10 părinți din mediul rural spun că vederea copiilor a fost afectată în pandemie

Conform unui studiu World Vision România, peste 90% dintre ...

George W.Bush a încurcat într-un discurs Ucraina cu Irakul

Fostul președinte al Statelor Unite, George Bush, a ținut...

Cruzimea față de animale – pedepsită pe măsură

În Monitorul oficial a apărut o nouă lege care...