fbpx

Misha Miller a lansat o piesă dedicată părinților săi: „Home”

Data publicării:

Misha Miller, lansat „Home”, o piesă dedicată părinților săi, ca un imn de mulțumire pentru toată dragostea oferită.

Ce faci atunci când dorul de familie este mai presus de orice? Cât de grea e plecarea de acasă, de lângă cei dragi? Misha Miller a ales să-și exprime toate aceste gânduri prin intermediul unei piese. Artista a lansat vineri, 18 martie, Home”, o melodie dedicată părinților săi, cei care au susținut-o în carieră încă de mică.

„Am scris „Home” cu gândul la părinții mei, cu gândul la familie. Fiind plecată de acasă în mare parte a timpului, dorul de cei dragi se intensifică de la o zi la alta, așa că m-am gândit să le transmit asta într-un mod diferit, nu doar prin mesaje sau la telefon.

Home” este o piesă dedicată părinților mei. Este ca un „imn” prin care le mulțumesc pentru toată dragostea și înțelegerea pe care mi-o oferă. Sper ca, atunci când ascultați piesa și închideți ochii, gândul să vă ducă acasă, la cei dragi”, a declarat artista.

Misha Miller este o combinație de voce puternică și atribute fascinante care se împletesc și duc la povești pline de emoție. De-a lungul carierei, Misha a colaborat cu DJ cunoscuți, iar proiectul cu DJ-ul și producătorul Manuel Riva, „Sacred Touch”, s-a bucurat de succes cu peste 5 milioane de vizualizări. Piesa „Smoke Me”, cu Sasha Lopez, a adunat peste 19 milioane de vizualizări pe YouTube

 

Categorii:

Popular

Mai multe din aceeași categorie
Related

Festivalul Minorităților, organizat în parcul Obor, sectorul 2

Primăria Sectorului 2 va organiza Festivalul Minorităților, în parcul...

Câștigătorii premiilor Pulitzer 2022

În cadrul ediției de decernare a premiilor Pulitzer din...

Untold deschide înscrierile pentru voluntari

Untold Cluj Napoca este în căutare de aproximativ 2000...