Marcel Ciolacu, replică acidă la adresa lui Iohannis

Șeful PSD, Marcel Ciolacu, s- a arătat extrem de deranjat de afirmațiile președintelui Klaus Iohannis făcute în conferința de presă susținută miercuri 29 iulie, unde a criticat întârzierea Legii izolării și carantinei în timpul stării de alertă: „PSD a tras de timp cu un cinism inimaginabil”.

Președintele interimar al PSD Marcel Ciolacu, răspunde afirmațiilor făcute de președintele Klaus Iohannis, printr-o postare pe pagina de Facebook.
Președintele Iohannis minte pentru Guvernul său. Degeaba! Guvernul PNL tot prost și corupt rămâne. De asta trebuie să plece!
Jenant moment! Să vezi cum Puterea dă vina pe Opozitie pentru că ea, Puterea, a stat două săptămâni pentru a scrie o lege.
O lege proastă, aberantă, care tranforma România în dictatura pilelor numite în funcții publice. O lege care nu respecta drepturile cetățenilor simpli, dar dădea putere de Dumnezei unor funcționari parașutați de PNL în funcții pentru care nu au nicio calitate.
Guvernul – 2 săptămâni pentru o aberație (25 iunie – 6 iulie).
Parlamentul – 8 zile (9- 16 iulie) pentru a avea o lege aplicabilă, realizată împreună cu societatea civilă, cu CSM, cu medici și pacienți.
Deci, cine a tras de timp ”săptămâni”, domnule Iohannis?!
Parlamentul a corectat, cât a putut în acest timp foarte scurt, mizeria trimisă de Guvern! Să invoci la nesfârșit laitmotivul PSD e cel puțin penibil, domnule președinte! Dar să și minți pentru un guvern prost și corupt, e de-a dreptul scandalos.
Tot PSD e de vină că Orban nu suflă o vorbă despre organizarea alegerilor în condiții de siguranță? Sau despre deschiderea școlilor?! Știu, da, mai e o lună și jumătate, e prea devreme pentru Orban…

Comments are closed.