fbpx

Horoscop 3 Martie 2021

Data publicării:

BERBEC

Ai ocazia de a spune tot ce ai pe suflet, și te descarci mai profund ca niciodată, chiar cu riscul ca cei apropiați să se simtă deranjați. În prima parte a zilei vei fi extrem de stresat de problemele de la locul de muncă cât și de cele familiale. Spre seară te vei relaxa, îți vei pune ordine în gânduri ajutat de o persoană care te încarcă pozitiv și care te va face să înțelegi că așteptările mari sunt generatoare de dezamăgiri mari.

TAUR

Problemele financiare te fac irascibil cu cei din jurul tău. Încearcă să te calmezi, pentru că lucrurile vor evolua, rezultatele muncii depuse până acum îți vor aduce recompensele binemeritate. Astăzi, ai șansa de a rezolva cu mult tact și profesionalism toate problemele de până acum.

GEMENI

Puși pe ceartă încă de la primele ore are dimineții, rică să strice armonia din cuplu. Prima parte a zilei este pecetluită cu probleme și conflicte, însă totul intră în armonie din a doua jumătate a zilei, când se vor relaxa și se vor elibera de toate gândurile inutile.

RAC

Nemulțumit de unele lucruri din jurul tău, astăzi spui scurt și la obiect tot ceea ce te deranjează. Ai nevoie de o pauză, de liniște. Mergi într-o vacanță sau fă o plimbare în aer liber și deconectează-te de la orice sursă de stres. Profesional, ești mulțumit, iar rezultatele muncii tale dau roade.

LEU

Leii găsesc măsura echilibrului în relațiile sale, prin diplomație. Există posibilitatea unei avansări sau bonusări la locul de muncă. Pe plan sentimental vă bucurați de atenția și afecțiunea partenerului de viață. Mare atenție însă la partenerii de afaceri, care par a avea intenții ascunse.

FECIOARĂ

Azi este o zi bună să ieși din zona de confort și sa începi proiecte noi. Ai răbdare şi acordă atenţie deosebită detaliilor pentru a evolua în direcția propusă. Mare atenție la sănătate, fă-ți control medical și adoptă un stil de viață sănătos. Partenerul de viață pare mai iubitor ca altădata.

BALANȚĂ

Norocul este de partea ta astăzi. Financiar, situația tinde să se inbunătățească. Vei putea avea rezultatele dorite dacă nu te vei mai ghida după rezultatele celor din jurul tău, pentru care ai dezvoltat o adevarată invidie. Renunță la competitivitate și învață să te bucuri și de rezultatele și succesul altora.

SCORPION

Scorpionii au o zi grozavă.Astăzi este o zi benefică pentru schimbări, pentru transformări. După multă vreme, astăzi ești pus pe fapte mari și tot ce îți pui în minte să îndeplinești ..prinde contur.Ai nevoie însă și de o vacanță, posibil ca partenerul de viață sa-ți propună să ieși la o plimbare sau de ce nu, să faceți o călătorie.

SĂGETĂTOR

Săgetătorii se liniștesc sufletește căci totul intră pe făgaș normal. Astrele te sfătuiesc să faci noi cunoștințe care se pot transforma într-o relație romantică, dacă ești singur. Dacă ești într-o relație, partenerul îți va propune o mică escapadă romantică să mai uitați de grijile cotidiene. Pe plan professional lucrurile par să se mişte foarte repede, fă tot posibilul să ţi pasul cu ele.

CAPRICORN

Se întrevede pericolul de a pierde bani, atenție la cheltuieli și investiții. Astrele vă sfătuiesc să vă îmbunătățiți comunicarea cu rudele, prietenii sau chiar partenerul de viață, astfel riscați să creați conflicte. Astăzi vă confruntați cu o problemă la serviciu și, oricât de mult aţi încerca, nu reușiți să o rezolvați, așa că îndrăzniți să cereți ajutorul colegilor pentru că împreună găsi soluții eficiente şi foarte rapide.

VARSĂTOR

Vărsătorii au o perioadă extraordinară din toate punctele de vedere. Viața personală se va îmbunătăți, munca va merge in sus. Bucurați-vă și nu ratați momentul. O persoană mai în vârstă din familie vă va oferi sfaturile de care aveați atâta nevoie. Alegeţi ce este bun pentru dumneavoastră, alegeți cu inima!

PEȘTI

Începutul zilei pare să fie unul destul de aglomerat, deoarece aveți multe proiecte noi asupra cărora să vă focalizați. Lucrați cu atenție și simț al răspunderii, chiar dacă veți lucra câteva ore peste program, pentru că beneficiile nu vor întârzia să apară. Aveți susținerea absolută din partea persoanei iubite.

Categorii:
Articolul precedent
Articolul următor

Ultimele articole

Mai multe din aceeași categorie
Related

Regal cultural dedicat eleganței și leadershipului feminin promovat de patronatul OFA UGIR

Patronatul Organizația Femeilor Antreprenor din Uniunea Generală a Industriașilor...

Maison Olfactif și Beautyceutic, două concepte inovatoare create în România

Maison Olfactif și Beautyceutic sunt două branduri inovatoare, 100%...

Astra Film Festival, ediţia aniversară „30 de ani de film documentar”

În perioada 15-22 octombrie 2023, va avea loc la...