fbpx

Horoscop 4 Martie 2021

Data publicării:

BERBEC

Se anunță niște schimbări la serviciu, care îți vor aduce stabilitate profesională și financiară. Oameni noi vor intra în viata ta fie pentru a-ți da ajutor fie pentru a-ți da informații ți cunoastere, ce iti vor fi de mare folos in activitatile si planurile tale viitoare.

TAUR

Cu dinamismul specific ție, vei reuși să realizezi multe. Setează-ți programul corect și planifică-ți pașii de urmat într-o maniera metodică și practică.

GEMENI

Ai ținut unele activități în stare de așteptare sau le-ai ponderat ritmul însă acum a sosit timpul să acționezi. Nu face mișcări pripite. Pașii înceti dar foarte siguri iți vor aduce cele mai bune rezultate. Menține echilibrul între interesele tale.

RAC

 Controversele sunt prezente, dar le poți gestiona cu puțin efort și bunăvoință. Revin în atenție situațiile vechi dintre tine și cei dragi. Prietenii pot avea un cuvânt greu de spus în acest sens.

LEU

Unele obstacole sau întârzieri pot apărea din pricina altor oameni implicați în planurile tale. Imaginea ta socială poate fi provocată de unii oameni pe care i-ai enervat tu în trecut. Poate că cel mai bun mod de a raspunde este prin propriile tale acțiuni sau chiar cu indiferența ta.

FECIOARĂ

Apar cheltuieli fie pentru cele necesare traiului cotidian, fie pentru mofturile tale. Este bine să urmezi o listă de priorități, deoarece sunt șanse mari să cheltuiești pe lucruri inutile sau defecte.

Apar în preajma ta prieteni, rude sau vecini și simple cunoștințe. Dialogurile se vor purta pe tonuri neprietenoase, astfel că ar fi bine să eviți persoanele și situațiile conflictuale.

BALANȚĂ

Ești plin de energie și dornic de a rezolva rapid, toate treburile restante. Însă, energia vitală va fluctua mult, de aceea fii prudent și dozează-ți eforturile. Stările  tale de spirit îi vor uimi pe ceilalți și astfel pot apărea situații tensionate sau certuri în toată regula. 

SCORPION

Energia vitală este la cote joase și chiar ai nevoie de odihnă și dozarea eforturilor. Ești tot mai interesat să scapi de stres și oboseală și să te bucuri de calm și liniște.  Privește obiectiv și cu inima deschisă la tot ce se petrece în jurul tău și trasează un plan de îmbunătățiri pe termen lung. 

SĂGETĂTOR

Sunt multe oportunități disponibile și trebuie să îi faci pe ceilalți să iți înțeleagă și accepte noile priorități. Din acest motiv pot apărea unele confuzii. Asigură-te că ești practic și foarte clar și vei putea să stai departe de multe obstacole.

CAPRICORN

Ai de-a face cu aspecte legate de poziția ta socială, de misiunea pe care vrei să o realizezi ca persoană dar și cu ambițiile tale. Asigură-te că menții controlul asupra ta și a subiectelor ce au legatură directă cu tine. Fii atent la dorințele celorlalți ca să previi surprize ce te pot dezamăgi.

VĂRSĂTOR

Fii răbdător cu ceilalți și evită conflictele! La serviciu se animă discuțiile cu șefii, fiind rost de primirea unor îndatoriri noi. Însă, vei fi nevoit să găsești un echilibru între latura famililă și cea profesională, deoarece este nevoie să acorzi atenție și eforturi membrilor familiei și gospodăriei.

PEȘTI

Se întrezăresc cheltuieli neașteptate, destul de mari. Trebuie să accepți un adevăr sau o decizie care va schimba complet datele unei probleme. Discuție aprinsă cu o persoană alături de care nu mai este cale de întoarcere. Asumă-ți răspunderea în tot ce faci.

Categorii:
Articolul precedent
Articolul următor

Ultimele articole

Mai multe din aceeași categorie
Related

Regal cultural dedicat eleganței și leadershipului feminin promovat de patronatul OFA UGIR

Patronatul Organizația Femeilor Antreprenor din Uniunea Generală a Industriașilor...

Maison Olfactif și Beautyceutic, două concepte inovatoare create în România

Maison Olfactif și Beautyceutic sunt două branduri inovatoare, 100%...

Astra Film Festival, ediţia aniversară „30 de ani de film documentar”

În perioada 15-22 octombrie 2023, va avea loc la...