fbpx

Horoscop 5 Martie 2021

Data publicării:

BERBEC

Vei găsi moduri de a scapa de ceva ce a pus presiune prea mare asupra ta pentru că ai încercat să gestionezi prea multe lucruri deodată în ultimul timp. Acest nou echilibru dobândit iți va fi de mare claritate și ajutor.

TAUR

Partenerul de viață, însă și cei de afaceri sau colaboratorii vor avea nevoie de sprijinul tău în activitățile voastre comune. Posibil ca de la bani și bunuri comune să apară neplăceri serioase. Începe o perioadă care te predispune la cheltuieli majore, în mod special din veniturile tale obținute la un loc de muncă.

GEMENI

Nesiguranță și dezorganizare în viața de familie, dar și la muncă, ceea ce aduce o exteriorizare a gândurilor și sentimentelor, dar și o posibilă schimbare în carieră. Ai spirit de inițiativă și mobilizare rapidă, ceea ce te ajută foarte mult în deciziile pe care le vei lua.

RAC

Simți nesiguranță și anxietate în ciuda faptului că lucrurile cunosc o dezvoltare pozitivă în viața ta. Pune-ți fricile deoparte și mergi mai departe într-o maniera dinamică și pasionată. Șansele sunt de partea ta și vei putea să faci pași consistenți spre ceea ce iți propui.

LEU

Nu te lăsa implicat în competiție sau în intrigi indiferent de motiv. Ideile vor curge ușor între tine și alții în special în domeniile în care aveai unele dubii sau ai dus lipsa de răspunsuri în ultima perioadă. Fă câte un pas mic pe rand și astfel vei realiza că totul e mult mai ușor decât iți părea până acum.

FECIOARĂ

Lucrurile vor avea tendința să devină mai ample iar asta va însemna decizii importante pentru tine. Veniturile tale se pot îmbunătăți, mai ales acelea obținute din colaborări și parteneriate diverse.

BALANȚĂ

Ești într-o bună poziție și îți reașezi prioritățile. Totuși, asigură-te că gestionezi totul blând ca să nu strici armonia din tine. Apar și cheltuieli cotidiene, însă sunt șanse bune de a primi și salariul, un bonus sau cadouri importante și utile.

SCOPRION

Nu te lăsa dus de nerăbdarea ta sau încrederea exagerată și nerealistă. Focusează-te mai mult pe angajamente. Dacă ai atenția pe detaliile de rezolvat, vei reusi să realizezi multe mult mai ușor decât anticipezi.

SĂGETĂTOR

Surprize în relațiile cu prietenii și cu persoanele care te susțin în plan profesional. Este bine să renunți rapid la cei care stau în preajma ta, doar pentru scopurile lor personale. Apar cheltuieli, însă îți pot crește veniturile obținute din munca proprie, de la serviciu.

CAPRICORN

Sunt posibile discuții aprinse, retragerea unor responsabilități sau a unor funcții de conducere, pe scurt, răsturnări de situație greu de estimat la locul de muncă. Sunt șanse să primești informații și sfaturi pertinente, chiar dacă pe alocuri, unele îți displac sau, deocamdată, le înțelegi prea puțin. 

VĂRSĂTOR

Viziunea ta despre ce este important să ai drept ținta pentru succesul viitorului tău va căpăta multe elemente practice. Simți nevoia să aștepți niște dovezi sau informații în plus în legătură cu o problemă aflată în dezbatere. Reacțiile tale sincere s-ar putea să nu fie pe placul tuturor.

PEȘTI

Trebuie să domolești planurile mari pe care le ai pentru viitor ca să te ocupi de detalii pentru că ai oportunitatea să realizezi lucruri sensibile. Ascultă-ți intuiția și mergi după ghidarea internă chiar dacă multe din acțiunile făcute par a trece neobservate de ceilalți.

Categorii:
Articolul precedent
Articolul următor

Ultimele articole

Mai multe din aceeași categorie
Related

Regal cultural dedicat eleganței și leadershipului feminin promovat de patronatul OFA UGIR

Patronatul Organizația Femeilor Antreprenor din Uniunea Generală a Industriașilor...

Maison Olfactif și Beautyceutic, două concepte inovatoare create în România

Maison Olfactif și Beautyceutic sunt două branduri inovatoare, 100%...

Astra Film Festival, ediţia aniversară „30 de ani de film documentar”

În perioada 15-22 octombrie 2023, va avea loc la...