fbpx

Horoscop 1 Martie 2021

Data publicării:

BERBEC

Nativii acestei zodii,  au planuri mari și au de luat o decizie importantă. Sunt sfătuiți să se consulte cu o persoană în care au încredere și să nu se grăbească să ia deciziile de unii singuri. Există posibilitatea unei mici întarzieri în realizarea planurilor pe care le au, ceea ce-i determină să devină nerăbdători și confuzi.  O persoană în care au încredere deplină le oferă liniștea, susținandu-i cu totul în atingerea obiectivelor pe care le au.

TAUR

Taurii se bucură de o perioadă prielnică din punct de vedere financiar. Există șansa de a întâlni persoane influente care îi vor ghida spre potențiale surse de investitori ce îi vor ajuta în proiectele profesionale. Dacă pe plan financiar soarele strălucește, pe plan social un prieten sau un apropiat le creează probleme în a avansa în direcția propusă. Vor solicita idei si sfaturi persoanelor în care au cea mai mare încredere, în urma cărora vor găsi modalități creative pentru a obține ceea ce au nevoie.

GEMENI

Ziua de astăzi anunță mari realizări pentru nativii Gemeni. După lungi așteptări reușiți să vă îndepliniți obiectivul, bucurându-vă de acest lucru alături de familie. Un prieten apropiat vine cu propunerea asocierii cu el într-o afacere din care te vei putea bucura de câștiguri financiare. Dacă ești nesigur de deciziile pe cere trebuie să le iei, cere sfatul unei persoane cu experiență în domeniu.

RAC

O discuție în care ți se aduc la cunoștință multe nemulțumiri, te vor da peste cap și te vor face să te simți debusolat. Ești nevoit să faci sarcini suplimentare pentru a-ți mări veniturile. Evită cheltuielile inutile pentru a nu provoca certurile cu partenerul de viata. Ai nevoie de puțină relaxare și să te detașați puțin de rutina zilnică, pentru a te reîncarca pozitiv.

LEU

Vei face schimbări benefice în viața profesională. Vei avea discuții cu cineva pentru începerea unei colaborări profesionale, în urma cărora câștigurile financiare considerabile vor fi mai mult decât de bun augur. Datorită capacității tale de comunicare, vei reuși să îți îndeplinești obiectivele și să eviți situațiile neplăcute.

FECIOARĂ

Un nou proiect îți va putea îmbunătăți situația financiară și vei fi nevoit să iei unele decizii pentru viitorul tău. Totul se desfășoară într-o atmosferă relaxantă iar rezultatele muncii tale  vor fi resimțite mult mai plăcut, mai ales că vei reuși să duci la bun sfârșit mai multe sarcini, mult mai repede decât te-ai fi așteptat.

BALANȚĂ

Vești bune pentru nativii Balanță. Circumstanțe bune pentru a vă apuca de un proiect la care vă gandiți de multă vreme. Cineva dispus să vă ajute financiar, vă îndeamnă să acționați mai repede cu putință. La locul de muncă te vei bucura de aprecierile șefilor care vor fi mulțumiți de rezultatul proiectelor la care ai muncit în ultima perioadă. Vei primi o propunere pentru o nouă colaborare, nu te grăbi să accepți până când nu vei analiza riscurile și avantajele.

SCORPION

Forțele cosmice gravitează în jurul tău,impulsionându-te să te lași condusă de intuiție în tot ceea ce faci. Lucrezi pe un plan flexibil cu privire la modul în care poți urmări cele mai bune obiective, ceea ce pune în  lumină posibilitățile de câștig. Există posibilitatea ca marile tale aspirații să te ducă în locuri interesante care îți vor oferi informații în favoarea ta, iar profesionalismul  de care dai dovadă va atrage aprecierile celor din jur.

SĂGETĂTOR

Există posibilitatea să primesti o veste bună în legatură cu o sumă de bani. La locul de muncă vei reuși să fi în centrul atenției datorită abilității de comunicare și a ideilor creative. Profesional sunt șanse ca rezultatele să fie unele positive și chiar să-ți depășească așteptările.

CAPRICORN

Beneficiați de ajutor și suport moral din patea unei persoane apropiate, iar acest lucru vă ajuta enorm deoarece sunteți într-o perioadă în care chiar  aveţi mare nevoie de cineva care să vă împingă oarecum de la spate. Există posibilitatea să întampini mici dificultăți în discuțiile contradictorii cu anumite persoane. Încearcă să iți păstrezi calmul și concentrează-te pe ceea ce ai de făcut.

VĂRSĂTOR

Dacă intenționezi să semnezi un contract în cursul acestei zile, citiți cu atenție  termenii și condițiile acestui contract pentru a evita riscul de a face vreo greșeală pe care nu o veți putea repara curând. Vei primi o veste bună în legatură cu o sumă de bani ce trebuie să o primești în urmatoarele zile. Astrele vă sfătuiesc să faceți schimbări în felul în care abordați lucrurile, deoarece asta va atrage surprise mari si plăcute.

PEȘTI

Nativii Peşti simt nevoia astăzi de o schimbare și se vor da peste cap pentru a mișca lucrurile așa cum își doresc ei, astfel încât să se simtă mulțumiți. Problemele familiei pot avea ca motiv un prieten sau chiar partenerul  de viață care se simte neliniștit și neajutorat, și are nevoie de încurajarea și susținerea ta. Ziua va fi marcată de reusite atât pe plan profesional cat și social.

Categorii:
Articolul precedent
Articolul următor

Ultimele articole

Mai multe din aceeași categorie
Related

Regal cultural dedicat eleganței și leadershipului feminin promovat de patronatul OFA UGIR

Patronatul Organizația Femeilor Antreprenor din Uniunea Generală a Industriașilor...

Maison Olfactif și Beautyceutic, două concepte inovatoare create în România

Maison Olfactif și Beautyceutic sunt două branduri inovatoare, 100%...

Astra Film Festival, ediţia aniversară „30 de ani de film documentar”

În perioada 15-22 octombrie 2023, va avea loc la...