fbpx

Viața ta – proriul tău plan

Data publicării:

„Ai nevoie de jumătate din viață să descoperi că viața ta este un plan pe care trebuie să-l rezolvi singur.” – Napoleon Hill

Concluzie:

Suntem din ce în ce mai grăbiți cu noi înșine, cu cei din jurul nostru, și în fuga noastră uităm de noi, trăim pe repede-nainte. Trăim după tiparele altora, uitând că propria noastră viață ne aparține doar nouă. Ne îngropăm de cele mai multe ori autenticitatea sub maldărul de concepții și tipare pe care le considerăm modele de viață.

În goana noastră nebună prin viață, am ajuns dependenți de ideea „lasă că va face X, lasă că apelez la Y”. Am uitat cum este să ne croim drumul nostru pur, cu deciziile noastre pure, fără urme de influențe din exterior.

Personal, am învățat că viața nu este o cursă, este o călătorie care trebuie savurată pas cu pas. Ieri este istorie, mâine este mister, azi este un cadou… un cadou de care trebuie să mă bucur cu toată ființa mea. Am învățat că viața mea, trebuie să mi-o trăiesc după propriile reguli, după propriul plan de la care să nu mă abat. Și că oricâte obstacole voi întâlni în cale, trebuie să merg mai departe, pentru că planul vieții mele este de a nu renunța.

Categorii:

Ultimele articole

Mai multe din aceeași categorie
Related

Trăiește-ți viața, nu eticheta!

„Una din prejudecățile lumii noastre este de a pune...