fbpx

Griffin Media te poate ajuta să-ți promovezi afacerea

Data publicării:

Griffin Media te poate ajuta la promovarea afacerii prin intermediul publicității digitale outdoor (DOOH).

Compania Griffin Media, o companie de servicii publicitare outdoor este una dintre cele mai cunoscute din țară. Aceasta vine în ajutorul dumneavoastră prin promovarea afacerii, prin promovarea produselor și serviciilor oferite în zonele cu un trafic intens. Domeniul DOOH este unul destul de nou în România, însă face parte și din noile tendințe ale industriei publicitare de tip outdoor. Practic, domeniul DOOH înseamnă amplasarea unor panouri amplasate în diferite zone ale orașelor, folosind ecrane digitale într-un mod atrăgător.

Daniel Stanciu, General Manager Griffin Media a povestit despre ce reprezintă firma și ce aduce aceasta nou pe piața din România: „Suntem o firmă nouă pe piața de publicitate DOOH din România, care aduce un produs original în cele mai performante centre comerciale din țară, cu food anchor Lidl și Kaufland. Urmărim creșterea portofoliului, iar principala noastră preocupare este asigurarea calității serviciilor oferite. Clienții noștri sunt retaileri internaționali prezenți în centrele comerciale, businessuri locale cât și firme producătoare aflate în căutare de personal pentru angajare. Atu-urile care ne recomandă sunt încrederea pe care o oferă canalul de comunicare DOOH și locațiile ultracentrale ale centrelor comerciale unde suntem prezenți, care oferă o vizibilitate sporită și un trafic pietonal ridicat”.

Panourile publicitare oferite de către companie sunt dotate cu ecrane LCD, aceastea au o expunere pe ambele fețe și au o rezoluție de 1080×1920 operaționale 7/7. Scopul amplasării acestora pe aleile pietonale ale marilor centre comerciale este de a capta atenția clienților în perioada accesului în supermarketurile din România. Desigur că Griffin Media s-a ocupat și de un număr estimativ de vizualizări pe lună, acesta fiind între 140.000 și 300.000 de vizualizări, conform sursei menționate anterior.

În plus, luna aceasta, compania vă oferă o reducere de 20% pentru serviciile acestora.

Categorii:

Ultimele articole

Mai multe din aceeași categorie
Related

OFA UGIR promovează antreprenoriatul feminin și competitivitatea IMM-urilor românești la Bruxelles

  În perioada 23-25 aprilie 2024, o delegație a patronatului...

Viitorul producției agroalimentare va fi discutat pe 24 aprilie la Iași

Consulatul Regatului Țărilor de Jos de la Iași, în parteneriat cu...

Gala Națională a Antreprenoriatului Feminin OFA UGIR a premiat excelența pe 1 martie

Cu ocazia intrării în cel de-al V-lea an de...

Microbuze electrice pentru transportul elevilor

În cadrul unei conferinţe de presă, Ministrul mediului, apelor...