fbpx

First Bank ajută companiile să obțină independență energetică

Data publicării:

First Bank ajută la obținerea independenței energetice. Aceasta bancă oferă companiilor credite verzi cu reduceri de 50%.

Companiile pot deveni prosumatori și vor putea include energia electrică verde produsă în exces față de consumul în sistemul național, conform noilor actualizări ale legislației în vigoare. În plus, începând cu luna martie, capacitatea sistemului de panouri fotovoltaice a prosumatorilor a crescut de la 400 kW, în loc de 100 kW, conform unui comunicat Mediafax.

„În contextul în care energia electrică reprezintă o provocare semnificativă pe o piață cu fluctuații mari ale prețurilor, First Bank aduce prima soluție pentru prosumatorii de energie verde adaptată celor mai recente reglementări în vigoare. Cei care optează astfel pentru instalarea de sisteme de panouri fotovoltaice pot înlocui costum facturii de energie electrică cu rata lunară a împrumutului la bancă, obținând independența energetică și un control eficient asupra costurilor asociate” a declarat Mădălina Teodorescu, Vicepreședinte First Bank, conform sursei menționate anterior.

First Bank anunță că oferă clienților consultanță și informații tehnice în mod gratuit în ceea ce privește obținerea creditului, dar și în ceea ce privește implementarea proiectului.

Un panou solar fotovoltaic transformă energia luminoasă din razele solare direct în energie electrică, fiind format din celule solare. Panourile solare fotovoltaice se folosesc separat sau legate în baterii pentru alimentarea consumatorilor independenți sau pentru generarea de curent electric ce se livrează la rețeaua publică.

Categorii:

Ultimele articole

Mai multe din aceeași categorie
Related

Viitorul producției agroalimentare va fi discutat pe 24 aprilie la Iași

Consulatul Regatului Țărilor de Jos de la Iași, în parteneriat cu...

Gala Națională a Antreprenoriatului Feminin OFA UGIR a premiat excelența pe 1 martie

Cu ocazia intrării în cel de-al V-lea an de...

Microbuze electrice pentru transportul elevilor

În cadrul unei conferinţe de presă, Ministrul mediului, apelor...

131 de spitale vor fi dotate cu sistem de telemedicină pentru serviciul de urgenţă

Ministerul Sănătății a lansat licitaţia pentru achiziţia de soluţii...