fbpx

Expoziția Universarium din România va fi găzduită de ParkLake

Data publicării:

Expoziția de interacțiune digitală pentru copii va fi găzduită de ParkLake. Animated Studio își propune să deschidă un univers cu aventuri palpitante și educative.

Scopul conceptului dezvoltat de Emil Drăgan este de a îmbina cultura cu tehnologia și tradiția cu modernitatea, oferind experiențe unice în România și în Europa.

Expoziția vine odată cu cea mai nouă tehnologie care aduce împreună realitatea augmentată, realitatea virtuală, senzori diverși, holograme interactive, dar și personaje și povești din lumi imaginare, copiii având ocazia să interacționeze cu toate acestea.

Copiii vor avea parte de multe surprize din partea organizatorilor, aceștia vor putea participa la o incursiune cultural holografică, se vor putea transpune în lumea lui Alladin printr-un oraș arab, vor putea cânta la instrumente virtuale și desigur, vor avea parte și de o experiență educațională inedită.

Organizatorii așteaptă copiii până pe data de 08.06 în incinta ParkLake, la etajul 1, în zona magazinelor pentru copii, iar între 10.06-17.06 în incinta Universității Politehnica. În plus, intrarea este liberă!

Interacțiunile cu tehnologiile de ultimă generație și activitățile organizate vor oferi o experiență captivantă atât pentru cei mici, cât și pentru adulții care îi însoțesc.

Ultimele articole

Mai multe din aceeași categorie
Related

Evenimentul lunii iunie la București: Bătălia trupelor rock

Duminica aceasta (19 iunie 2022) are loc la București...

Primul sezon al caravanei „Citește și Dăruiește” s-a încheiat la Bucșani

Caravana „Citește și Dăruiește” a ajuns și în comuna...

Citește și Dăruiește: un altfel de acces pentru știință și cultură, ed. VI

Caravana „Citește și Dăruiește – un altfel de acces...

Biblioteca Bucovinei a inițiat un club de lectură în limba ucraineană

Biblioteca Bucovinei ,,I. G. Sbiera" Suceava a inițiat un...