fbpx

Expoziția Universarium din România va fi găzduită de ParkLake

Data publicării:

Expoziția de interacțiune digitală pentru copii va fi găzduită de ParkLake. Animated Studio își propune să deschidă un univers cu aventuri palpitante și educative.

Scopul conceptului dezvoltat de Emil Drăgan este de a îmbina cultura cu tehnologia și tradiția cu modernitatea, oferind experiențe unice în România și în Europa.

Expoziția vine odată cu cea mai nouă tehnologie care aduce împreună realitatea augmentată, realitatea virtuală, senzori diverși, holograme interactive, dar și personaje și povești din lumi imaginare, copiii având ocazia să interacționeze cu toate acestea.

Copiii vor avea parte de multe surprize din partea organizatorilor, aceștia vor putea participa la o incursiune cultural holografică, se vor putea transpune în lumea lui Alladin printr-un oraș arab, vor putea cânta la instrumente virtuale și desigur, vor avea parte și de o experiență educațională inedită.

Organizatorii așteaptă copiii până pe data de 08.06 în incinta ParkLake, la etajul 1, în zona magazinelor pentru copii, iar între 10.06-17.06 în incinta Universității Politehnica. În plus, intrarea este liberă!

Interacțiunile cu tehnologiile de ultimă generație și activitățile organizate vor oferi o experiență captivantă atât pentru cei mici, cât și pentru adulții care îi însoțesc.

Categorii:

Ultimele articole

Mai multe din aceeași categorie
Related

Un interviu cu artistul plastic Valentin Tănase

Sâmbăta, feeric inundată de soare și visare, a fost...

România este prezentă la Târgul Internațional de Artă Contemporană ARCO Madrid

ARCO Madrid, unul dintre principalele târguri de artă contemporană...

Gala Națională a Antreprenoriatului Feminin OFA UGIR a premiat excelența pe 1 martie

Cu ocazia intrării în cel de-al V-lea an de...

„Flori pentru mama”, expoziție de pictură în București

În data de 05 martie a.c., la The Bridge...