fbpx

„Doi spre zece” sau când sufletul-artă trece de la profesor la student

Data publicării:

Recentul eveniment desfășurat la Galeria Căminul Artei arată că oamenii încă mai sunt interesați de artă, de frumos. Vernisajul expoziției „Doi spre zece” s-a bucurat de interes atât a vârstnicilor cât și a tinerilor care au venit sa pătrundă în lumea culorilor pe pânză.
„Doi spre zece” este o expoziție de pictură care reunește creațiile recente a doi artiști consacrați Gheorghe Caruțiu și Daniela Țurcanu – Caruțiu, împreună cu ale unui grup de zece absolvenți ai Facultății de Arte a Universității „Ovidius”, aflați în pragul afirmării și deja integrați în Uniunea Artiștilor Plastici din România, filiala Constanța 1: Gabriela Pârvuleț-Aramă, Dorin Barbu, Mihaela Dobrin, Roxana Dumitru, Aneta Fătu, Lacme Ifrim, Alexandra Maciac, Ioana Maier, Mihaela Curea-Roca și Cristina Tudorache.
Este o expunere de lucrări care incită spectatorul la meditație, la un dialog fără cuvinte și, nu în ultimul rând, la redimensionarea propriului univers.
Această expoziție dorește să dezvolte felurite metode de a percepe realul, care să provoace spectatorul să participe direct la o redescoperire a sa.
Expoziția va rămâne deschisă până pe 15 septembrie, ora 17:00 și are loc la Căminul Artei, din Strada Biserica Enei Nr. 16, București. Așa că folosesc prilejul pentru a-i îndemna pe cei ce nu au avut posibilitatea până acum să-și facă timp pentru a o vedea și de se delecta cu sentimente și senzații puse pe pânză, pline de culoare, visuri și speranțe.

Ultimele articole

Mai multe din aceeași categorie
Related

Evenimentul lunii iunie la București: Bătălia trupelor rock

Duminica aceasta (19 iunie 2022) are loc la București...

Primul sezon al caravanei „Citește și Dăruiește” s-a încheiat la Bucșani

Caravana „Citește și Dăruiește” a ajuns și în comuna...

Expoziția Universarium din România va fi găzduită de ParkLake

Expoziția de interacțiune digitală pentru copii va fi găzduită...

Citește și Dăruiește: un altfel de acces pentru știință și cultură, ed. VI

Caravana „Citește și Dăruiește – un altfel de acces...