fbpx

„Doi spre zece” sau când sufletul-artă trece de la profesor la student

Data publicării:

Recentul eveniment desfășurat la Galeria Căminul Artei arată că oamenii încă mai sunt interesați de artă, de frumos. Vernisajul expoziției „Doi spre zece” s-a bucurat de interes atât a vârstnicilor cât și a tinerilor care au venit sa pătrundă în lumea culorilor pe pânză.
„Doi spre zece” este o expoziție de pictură care reunește creațiile recente a doi artiști consacrați Gheorghe Caruțiu și Daniela Țurcanu – Caruțiu, împreună cu ale unui grup de zece absolvenți ai Facultății de Arte a Universității „Ovidius”, aflați în pragul afirmării și deja integrați în Uniunea Artiștilor Plastici din România, filiala Constanța 1: Gabriela Pârvuleț-Aramă, Dorin Barbu, Mihaela Dobrin, Roxana Dumitru, Aneta Fătu, Lacme Ifrim, Alexandra Maciac, Ioana Maier, Mihaela Curea-Roca și Cristina Tudorache.
Este o expunere de lucrări care incită spectatorul la meditație, la un dialog fără cuvinte și, nu în ultimul rând, la redimensionarea propriului univers.
Această expoziție dorește să dezvolte felurite metode de a percepe realul, care să provoace spectatorul să participe direct la o redescoperire a sa.
Expoziția va rămâne deschisă până pe 15 septembrie, ora 17:00 și are loc la Căminul Artei, din Strada Biserica Enei Nr. 16, București. Așa că folosesc prilejul pentru a-i îndemna pe cei ce nu au avut posibilitatea până acum să-și facă timp pentru a o vedea și de se delecta cu sentimente și senzații puse pe pânză, pline de culoare, visuri și speranțe.

Categorii:

Ultimele articole

Mai multe din aceeași categorie
Related

Un interviu cu artistul plastic Valentin Tănase

Sâmbăta, feeric inundată de soare și visare, a fost...

România este prezentă la Târgul Internațional de Artă Contemporană ARCO Madrid

ARCO Madrid, unul dintre principalele târguri de artă contemporană...

Gala Națională a Antreprenoriatului Feminin OFA UGIR a premiat excelența pe 1 martie

Cu ocazia intrării în cel de-al V-lea an de...

„Flori pentru mama”, expoziție de pictură în București

În data de 05 martie a.c., la The Bridge...