fbpx

Dăruiește Tradiție de Crăciun

Data publicării:

Spiritul sărbătorilor de iarnă, se conturează tot mai mult, pe măsură ce zilele trec și ne apropiem de data de 25 Decembrie. Purtați de elanul sărbătorilor de iarnă, suntem într-o continuă goană după cadouri pentru cei dragi.
Și pentru că una dintre cele mai importante sărbători creştine este Crăciunul, mult aşteptat cu mare entuziasm de toată lumea indiferent de vârstă, tradiţiile legate de Crăciun aduc simboluri naturale vechi de sute de ani.
Așadar, dacă sunteți în cautare de cadouri pentru cei dragi, Muzeul Țăranului Român găzduiește până duminică 20 decembrie, intre orele 10:00- 18:00, evenimentul Crăciun Țărănesc, unde meșteri și artizani din toate colțurile țării aduc cu ei cele mai frumoase decorațiuni de Crăciun, icoane și vitralii, obiecte din lemn și sticlă, ceramică tradițională, felicitări de Crăciun, globuri, ornamente pentru brad, ii și lână împâslită, jucării și țesături.
Nu vor lipsi nici bucatele pregatite cu dăruire, ce pot umple masa de Crăciun: zacuște, turtă dulce și plăcinte „Poale-n brâu”, cornulețe, cozonaci, baclavale, preparate din carne de porc specifice Sărbătorilor, murături, pălincă, țuică și vin.
De asemenea, tot aici puteți găsi bijuterii create manual cu tematică tradițională și nu numai, tablouri, cărți, porțelanuri sau obiecte vechi pentru colecționari.

Categorii:

Ultimele articole

Mai multe din aceeași categorie
Related

USR atacă la CCR legea bugetului de stat pentru 2022 / Actul normativ a fost adoptat fără ca legea plafoanelor să fie adoptată

USR va ataca la Curtea Constituțională  proiectul bugetului de stat...

„Legile interne au prioritate în faţa legilor UE”. Decizia polonezilor aruncă Europa în aer. ”E un atac nuclear”

Decizia Curţii Constituţionale din Polonia, potrivit căreia legile autohtone...