fbpx

Călin Popescu Tăriceanu acuză Guverul Orban în criza COVID-19

Data publicării:

În tentativa de a ieși din nou la rampă, Tăriceanu afirmă că Guvernul Orban se află în incapacitate de a gestiona criza COVID-19.
Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, declară că, aflându-se în incapacipate de a gestiona criza COVID-19, Guvernul Orban ar trebui să-și încheie drumul cât mai rapid. Într-o postare scrisă luni, pe Facebook, acesta spune: „Drumul vostru trebuie să se încheie cât mai repede, pentru că este clar pentru toţi românii că nu aveţi capacitatea de a gestiona această criză şi că nu vă bucuraţi de încrederea oamenilor. O ţară nu poate fi condusă doar cu amenzi, decrete militare şi stări excepţionale! Vremea aceea s-a sfârşit acum 30 de ani.
Tăriceanu mai afirmă că aglomerarea spitalelor cu pacienți asimptomatici poate declanșa focare în unitățile medicale: „Încep să se prăbuşească pe rând cârpelile Guvernului Orban. Dacă este adevărat ceea ce ne spun şi nu doar manipulare în stilul lor, şi anume că spitalele COVID-19 din Bucureşti sunt pline şi că au început să transporte bolnavi cu elicopterele în alte oraşe, atunci poate îşi amintesc ce le spuneam cu toţii de cel puţin două luni: nu mai aglomeraţi spitalele cu asimptomatici, pentru că omorâţi un sistem medical care şi aşa gâfâie din greu. Mai mult, prin aglomerarea spitalelor nu faceţi decât să măriţi probabilitatea ca aceste spitale să devină focare de infecţie, ceea ce vedem că se întâmplă acum”, a mai declarat acesta.

Categorii:

Distribuie acest articol:

Popular

Mai multe din aceeași categorie
Related

USR atacă la CCR legea bugetului de stat pentru 2022 / Actul normativ a fost adoptat fără ca legea plafoanelor să fie adoptată

USR va ataca la Curtea Constituțională  proiectul bugetului de stat...

„Legile interne au prioritate în faţa legilor UE”. Decizia polonezilor aruncă Europa în aer. ”E un atac nuclear”

Decizia Curţii Constituţionale din Polonia, potrivit căreia legile autohtone...