fbpx

PSD critică guvernul PNL: #Guvernati, NU mai aberati

Data publicării:

Reprezentanții Partidului Social Democrat, critică guvernul PNL într-o postare pe pagina oficială de Facebook, în care afirmă că liberarii le iau românilor din portofel un salariu mediu în fiecare an.
„Guvernul PNL mai pune un bir pe spinarea românilor. 2,7 de milioane de oameni sunt #taxați cu aproape 700 de euro de persoană pentru reabilitarea termică a locuinței.
Guvernele PSD au sprijinit primarii să facă lucrările de eficientizare energetică, finanțându-le cu bani de la buget și cu fonduri europene. Grija noastră a fost să nu atingem de banii oamenilor!
Liberalii lui Iohannis, care se laudă cu cele 80 de miliarde de euro obținute de la Bruxelles, le iau românilor din portofel câte un salariu mediu în fiecare an, vreme de un deceniu. Și le spun, cinic, că românii își pot recupera banii fiindcă, într-o casă eficientă energetic, nu vor ma răci – deci vor da mai puțini bani medicilor!
Asta înseamnă măreața relansare economică a țării in viziunea PNL: Iohannis și Orban vând țării iluzii, singura certitudine fiind că românii plătesc!”
În încheiere, reprezentații PSD au lasat mesajul #Guvernați, NU mai aberați!

Categorii:

Distribuie acest articol:

Popular

Mai multe din aceeași categorie
Related

USR atacă la CCR legea bugetului de stat pentru 2022 / Actul normativ a fost adoptat fără ca legea plafoanelor să fie adoptată

USR va ataca la Curtea Constituțională  proiectul bugetului de stat...

„Legile interne au prioritate în faţa legilor UE”. Decizia polonezilor aruncă Europa în aer. ”E un atac nuclear”

Decizia Curţii Constituţionale din Polonia, potrivit căreia legile autohtone...

Dan Barna, acuzat de fraudă cu bani europeni

În urma cercetărilor DLAF a patru proiecte europene în...